News

Cine este moștenitorul secret al lui Nicu Maharu! Anunț oficial făcut în urmă cu puțin timp

22.03.2019 | 12:26
S-a aflat identitatea fiului secret al lui Nicu Maharu

După moartea lui Nicu Maharu, au ieșit la iveală noi detalii legate de viața personală a acestuia. Se pare că fostul interlop are un fiu secret, despre care nu s-a știut absolut nimic, până în urmă cu câțiva ani. Poreclit de apropiați „Măhărelul”, tânărul este rodul unei iubiri din tinerețea lui Nicu Maharu.

A fost dezvăluită identitatea fiului secret al lui Nicu Maharu

În urmă cu câțiva ani, Maharu a luat decizia de a-și recunoaște copilul, care a fost însă crescut de mamă. Când tănărul a împlinit vârsta majoratului, cunoscutul interlop a început să se afișeze alături de el la diverse petreceri, semn că relația celor doi se îmbunătățise.

În felul acesta, a fost dezvăluită și identitatea fiului pe care Nicu Maharu l-a ținut ascuns de ochii curioșilor pentru multă vreme. Tânărul vedea în tatăl său un adevărat model, iar interlopul l-a luat sub aripa lui.

Mesajul fiului lui Nicu Maharu după moartea tatălui său
Mesajul fiului lui Nicu Maharu după moartea tatălui său

Mesajul fiului lui Nicu Maharu, după moartea tatălui său

Vestea încetării din viață a lui Nicu Maharu a căzut ca un trăznet pentru toți cei care îl iubeau și apreciau pe fostul interlop, dar mai ales pentru membrii familiei. Fiul său, pe care Maharu a avut grijă să-l ascundă de ochii curioșilor, a scris un mesaj emoționant, după moartea tatălui său.

E o zi tristă pentru mine și pentru familia mea și pentru toți cei care l-au cunoscut pe tatăl meu, Nicu Maharu. Locul unde va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit se află în comuna Ghimpați, județul Giurgiu, la Căminul Cultural (primăria Ghimpați)! Cine l-a iubit pe Nicu Maharu și vrea să îl vadă pentru ultima oară este așteptat să vină. Înmormântarea va fi sâmbătă la ora 13:00!” , a scris Florian, prin intermediul unei cunoscute rețea de socializare, după dispariția tatălui său, cunoscutul interlop Nicu Maharu. Acesta mai are o fiică, Bianca, sora vitregă a lui Florian.