Life

Cine este Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Cei doi s-ar fi despărțit după 10 ani de relație

Cine este Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor? Cei doi ar fi pus capăt relației după zece ani împreună.
28.07.2021 | 23:45
Cine este Mr Pink iubitul Monicai Gabor Cei doi sar fi despartit dupa 10 ani de relatie
Cine este Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Cei doi s-ar fi despărțit după 10 ani de relație. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mulți se întreabă cine este, de fapt, Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Cei doi s-ar fi despărțit după zece ani de relație. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a făcut un gest care i-a pus pe gânduri pe internauți.

Monica Gabor a șters de pe rețelele sociale toate fotografiile în care apărea alături de Mr. Pink. Deși nu a spus nimic despre posibila despărțire, vedeta a dat de înțeles că nu ar mai forma un cuplu cu miliardarul.

ADVERTISEMENT

Cine este Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Cei doi s-ar fi despărțit după 10 ani de relație

Cine este Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor? Cei doi ar fi mers pe drumuri separate după o relație de zece ani. După divorțul cu scandal de Irinel Columbeanu, Monica a plecat în SUA cu noul partener.

Ulterior, Irina, fiica ei și a fostului soț, s-a mutat și ea peste Ocean, împreună cu mama ei și iubitul miliardar, dar și cu fiul său. Deși zvonul despărțirii nu a fost confirmat, faptul că Monica Gabor a șters fotografiile alături de Mr. Pink le-a dat internauților de gândit.

ADVERTISEMENT

Ji Xiang Lhamo, pe numele real, i-a fost alături fostului model timp de zece ani. După un divorț mediatizat cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor și-a găsit fericirea în brațele afaceristului american, de origine chineză.

Mr. Pink s-a născut pe data de 28 ianuarie 1977, în provincia Qinghai, China. Presa din străinătate a scris despre el că a obţinut titlul de „Reîncarnare a lui Buddha cel viu”, după ce a studiat religia în Nepal şi India timp de 6 ani de zile. Timp de trei ani, acesta a locuit într-o mănăstire, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mr. Pink a devenit Singa Rinpoche al 8-lea, apoi a fost liderul unei societăți înființate de el. Omul de afaceri a scris despre acea perioadă și a publicat un jurnal cu titlul „I’m Such a Living Buddha”, potrivit sursei citate anterior.

Cu ce se ocupă Mr. Pink

Mr. Pink este un afacerist de succes, însă preferă să rămână în umbră și să fie discret, motiv pentru care evită aparițiile publice. Chinezul a realizat multe lucruri de-a lungul timpului și are și alte pasiuni, cum ar fi cântatul și scrisul.

ADVERTISEMENT

În același timp, Mr. Pink este lider spiritual în China. Afacerea care i-a adus succesul este cea cu băuturi pe bază de ginseng, lansată în 2012.

La acel moment, miliardarul a investit peste 100 de milioane de dolari în afacerea cu băuturi, care au avut un succes răsunător. Băuturile sunt foarte căutate în SUA, mai ales de către vedetele de la Hollywood. Afacerea a înregistrat un profit de 11,2 milioane de dolari în 2017 și 10,4 milioane de dolari în anul următor.

Miliardarul are de gând să se lanseze într-o nouă afacere anul acesta. Mr. Pink vrea să-și deschidă un restaurant de lux, cu specific chinezesc, chiar în Beverly Hills, într-o zonă scumpă și aglomerată.

Încă din 2017, acesta a început să strângă autorizațiile necesare deschiderii localului. Restaurantul ar fi trebuit inaugurat în 2019, doar că pandemia de COVID-19 l-a pus în încurcătură.

Zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit de Monica Gabor au apărut după ce șatena a șters imaginile în care apare alături de el. Șatena s-a afișat tot mai des în compania surorii ei, Ramona, în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT
Tags: