Life

Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu? Românul e milionar în SUA, locuiește în casa lui Will Smith și a vrut să bage bani în fotbalul românesc

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit, iar nașul ei este unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri de origine română din SUA. E milionar, amic cu vedete de la Hollywood și voia să bage bani în fotbalul românesc.
29.07.2022 | 10:59
Cine este nasul Adrianei Bahmuteanu Romanul e milionar in SUA locuieste in casa lui Will Smith si a vrut sa bage bani in fotbalul romanesc
Adriana Bahmuțeanu îl are drept naș pe Adrian Ghilă, un om de afaceri, milionar, amic cu vedete de la Hollywood / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care, pe 27 iulie 2022, a decis să meargă la biserică alături cu George, un român stabilit în SUA, pentru a face slujba de logodnă. Alături de ea a fost unul dintre cei mai influenți români din Statele Unite, Adrian Ghilă, cel care a decis să îi fie naș în ziua cea mare. Despre Adrian Ghilă se știe că este un afacerist cu interese în zona imobiliară, spălătoriilor de mașini, afacerilor cu rulote și alte activități care aduc profituri, fiind unul dintre veritabilii milionari de pe la noi.

Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu?

Omul de afaceri Adrian Ghilă e vecin cu multe vedete de la Hollywood, iar alături de familia lui, soția și cele trei fetițe pe care le are, locuiește în casa pe care a cumpărat-o de la Will Smith. Casă care, trebuie să precizăm, a costat vreo 2 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Născut în Drumul Taberei, în București, Adrian Ghilă a plecat pe urmele visului american în urmă cu mai mulți ani. Iar acum, conform Forbes, are o avere de vreo 65 de milioane de dolari. Evident, nu cash, ci în investiții, imobiliare și alte afaceri, lucru explicat chiar Adrian Ghilă, cât se poate de clar, într-un interviu pentru FANATIK.

”Când discutăm despre „cash”, nu ne gândim la „hârtii”, ci la bani lichizi, pe care îi poți accesa. Există o regulă generală, potrivit căreia, dispui de zece procente, cash din averea ta estimată. Niciun om de afaceri din lume nu va avea prea mulți „bani lichizi””, ne spunea el.

ADVERTISEMENT

Adrian Ghilă, nașul Adrianei Bahmuțeanu: ”Am strâns primul milion din imobiliare”

Banii, ne-a mai explicat el, i-a făcut din diverse afaceri. ”Am strâns primul milion din imobiliare și dintr-o companie de construcții pe care am înființat-o în SUA. Dar acei bani s-au întors în investiții”, spunea Adrian Ghilă.

Iar când vorbește de investiții, Adrian Ghilă are cu ce se lăuda: are câteva spălătorii auto ecologice la care sunt abonate vedete precum Justin Bieber, Jim Carrey și rapperul Wiz Khalifa. Tot în SUA, în California, deține alte investiții imobiliare serioase care îi aduc beneficii financiare mari.

ADVERTISEMENT

În București dezvoltă un proiect imobiliar uriaș, dar are și un magazin în care sunt comercializate băuturi de lux – licori care pot ajunge și la un preț de 100.000 de dolari – și țigări de foi pentru cei care își pot permite.

Cu toate acestea, averea lui, explică omul de afaceri, este familia. Are o soție alături de care a pornit la drum, în SUA, Anamaria, iar de curând i s-a născut a treia fetiță. ”Și înainte de a-mi iubi soția și copiii am fost un familist convins”, explică Adrian Ghilă.

ADVERTISEMENT

Diversificarea investițiilor pe care le face l-a determinat, la un moment dat, să se gândească să investească și în sport. Nu în handbal – a jucat la Steaua -, ci în fotbal. Adrian Ghilă voia să bage bani ori la Steaua, ori la Dinamo, dar proiectul nu s-a mai concretizat.

Adriana Bahmuțeanu, despre nașul ei: ”S-a făcut o gașcă”

În exclusivitate pentru FANATIK, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre nașul ei de logodnă și viitorul naș de cununie, Adrian Ghilă.

”Am ținut logodna la secret, mai bine așa. A fost mai bine așa… O să facem și nuntă, dar nu se poate pe repede înainte. Cu Adrian Ghilă, nașul meu, mă știu de ceva vreme, avem o relație foarte bună. El e tot american din România, s-a făcut o gașcă, ce să zic?

Și el s-a luat cu nevasta lui pe repede înainte, ca noi, i-a plăcut cum am făcut-o și noi…”, ne-a precizat Adriana Bahmuțeanu care a mai dezvăluit că abia așteaptă să îi fie nășit și copilul pe care îl va avea cu George, partenerul ei de viață.

”Am fost și la medic, totul este în perfectă ordine. Trebuie acum doar procesul tehnologic și vine și copilul”, ne-a mai spus Adriana Bahmuțeanu, râzând.

ADVERTISEMENT