News

Cine este nepoata lui Nicolae Ceauşescu de care nu s-a ştiut până acum! FOTO

28.05.2019 | 10:44
Nicolae Ceaușescu ar fi fost mândru de nepoata sa. Sursa foto:a1.ro

De-a lungul timpului, viața și activitatea dictatorilor  Nicolae și Elena Ceaușescu s-a aflat sub lupa curioșilor, dornici să cunoască cele mai ascunse secrete ale cuplului care a condus țara noastră în perioada comunistă.

Nepoata lui Nicolae Ceaușescu visează să devină inginer

Dacă Nicolae Ceaușescu, secretarul general al Partidului Comunist Român și omul de care se leagă ultima perioadă a erei noastre comuniste, ar mai fi fost acum în viață, cu siguranță s-ar fi simțit extrem de mândru nepoata sa.

Alexandra, fiica lui Valentin Ceaușescu, unul dintre copiii cuplului de dictatori, are  aproape 21 de ani, și urmează cursurile  Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Potrivit informațiilor transmise de a1.ro, tânără este pasionată și de design interior, fiind deja creatoarea unor schițe cu interioare de apartamente care se bucură de un real succes, mai ales în rândul prietenilor săi.

Alexandra este fiica lui Valentin Ceaușescu
Alexandra este fiica lui Valentin Ceaușescu

Românca vândută de Nicolae Ceaușescu președintelui canibal

De-a lungul timpului, au circulat numeroase povești incredibile din timpul regimului comunist condus de Nicolae Ceaușescu. Una dintre acestea este legată de darul pe care președintele României socialiste i l-a făcut omologului său din Republica Centrafricană, în schimbul unor diamante.

Este vorba despre Jean-Bedell Bokassa, omul care a condus Republica Centrafricană cu mână de fier. Acesta a venit cu o propunere surprinzătoare pentru Nicolae Ceaușescu, secretarul general al Partidului Comunist Român și cel care a condus România în perioada cunoscută sub numele de „Epoca de Aur.

Întreaga întâmplare a avut loc în anul 1973, când Jean-Bedell Bokassa s-a împrietenit cu Nicolae Ceaușescu. Cu ocazia vizitei în țara noastră, președintele Republicii Centrafricane s-ar fi îndrăgostit atât de tare de o româncă, încât i-ar fi propus  omologului său din România să o trimită în statul african, promițând că în schimb îi va ceda 10% din producția de diamante.

Așa se face că Gabriela Drâmbă, pe numele său, a fost cosntrânsă de Securitate să plece pe continentul african, unde a devenit soția lui Bokassa. Cei doi au fost căsătoriți între 1975 și 1977. Nu a fost singura femeie din viața președintelui Republicii Centrafricane. Acesta a fost însurat de 18 ori, având nu mai puțin de 39 de copii. În 1979, domnia sa a luat sfârșit, fiind alungat din țară, în urma unei revolte sprijinite la acea vreme de Guvernul Francez. A decedat în 1996, la vârsta de 75 de ani, din cauze naturale.