News

Cine este nepotul extrem de cunoscut al criminalului din Caracal. Sigur îl știi de la TV

31.07.2019 | 16:35
Cine este nepotul extrem de cunoscut al criminalului din Caracal Sigur il stii de la TV

Gheorghe Dincă are un nepot celebru, un cântăreț cunoscut care apare constant la televizor. Este vorba despre un nepot vitreg cunoscut în lumea muzicii populare românești, scrie cancan.ro. Sora vitregă a presupusului criminal, una din puținele persoane apropiate de acesta care a acceptat să vorbească pentru presă nu crede în vinovăția acestuia.

Cine e nepotul lui Gheorghe Dincă

Unul din băieții femeii care a vorbit pentru posturile de știri este cântăreț de muzică populară și face parte din ansamblul Doina Oltului. Cel mai probabil între nepotul cunoscut și Gheorghe Dincă nu exista o relație apropiată, mai ales că nici mama acestuia nu păstra legătura cu individul suspectat de crime în serie.

„Cred că a spus-o că i s-a urât. Să se termine odată cu mine, să nu mă mai poarte de colo, colo… Și nu știu, s-ar putea acuma să se fi îmbolnăvit ceva, că vă dați seama, atâta singurătate… O viață întreagă cât a trăit acolo, singur, singur. Copiii nu au mai venit, ea (n.red. – soția) nici atât. Sunt ani de zile de când stă așa. Îmi pare rău de el, că se distruge și el, cu atâta suferință. Vă zisei, singurătatea asta nu i-a prins bine, sub nici o formă. Adevărul ăsta e: singurătatea e cea mai grea boală. Nici pentru el nu a fost ușor. Eu îl cred“, a declarat sora vitregă a lui Dincă.

nepotul lui Gheorghe Dincă
Nepotul criminalului apare la emisiuni de muzică populară. Sursa foto: cancan.ro

Reconstituirea crimelor din Caracal, în stand-by

Gheorghe Dincă se află în arest preventiv la Penitenciarul Jilava din București. Reconstituirea în cazul crimelor de la Caracal se va relua după ce acesta va ajunge din nou în localitate. Conform legii, reconstituirea trebuie făcută în prezența suspectului și a apărătorului acestuia pentru a nu se crea suspiciunea că procurorii au plantat probe în teren.