Life

Cine este nevasta lui Cove și câți bani câștigă din profesia ei. Florentina are o meserie bine plătită

Prezentatorul Cove are cu ce se mândri! Fostul realizator al emisiunii Vorbește lumea de la PRO TV are o soție extrem de frumoasă pe nume Florentina.
22.09.2021 | 13:21
Cine este nevasta lui Cove si cati bani castiga din profesia ei Florentina are o meserie bine platita
Cove, împreună cu soția și cei doi băieți. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cove este căsătorit din 2013 cu Florentina Ene, femeia care i-a fost aproape în ultimii ani la bine și la greu, alături de care și-a refăcut viața după o primă căsnicie eșuată.

Blondina cu care fostul coleg al Adelei Popescu este însurat de 8 ani i-a dăruit un copil în anul 2015, pe care cei doi l-au botezat cu numele Mihai Răzvan.

ADVERTISEMENT

Cove mai are un băiat din căsnicia pe care a avut-o între 2009 și 2010 cu Maria Movileanu, pe Bogdan Matei.

Nevasta lui Cove este medic ginecolog. Câștigă peste 10.000 de lei lunar

Pe Florentina Ene, Gabriel Coveșeanu a cunoscut-o în cadrul unei petreceri. Cei doi s-au tatonat reciproc, deși amândoi erau implicați într-o altă relație.

ADVERTISEMENT

După ce Florentina a divorțat de fostul ei soț, aceasta a ajuns repede nevasta lu Cove, alături de care rezistă timp de 8 ani.

Cove nu este singurul care aduce bani în casă, căci și Florentina are o meserie destul de respectată, una esențială pentru femei.

ADVERTISEMENT

Partenera vedetei de la Prima TV este de profesie medic ginecolog. Femeia deține o clinică împreună cu sora ei. Salariul unui medic ginecolog în sistemul privat de sănătate pornește de la minimum 8.000 lei net lunar. Vorbim aici despre medicii care au cel puțin 3 ani de experiență.

În cazul soției lui Cove cu siguranță de veniturile sar de 10.000 de lei în fiecare lună, mai ales că aceasta are, practic, propria ei afacere și nu depinde de stat.

ADVERTISEMENT
Cove și Florentina Ene, la nunta lor, care a avut loc în anul 2013. Foto: agenția de presă mondenă

Prezentatorul, emoționat de fiecare dată când vorbește despre Florentina

Cove a vorbit de fiecare dată cu mândrie despre meseria soției sale. Față de ea și-a exprimat admirația chiar la Vorbește lumea.

„Soţia mea are o inteligenţă emoţională fantastică. Când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Soţia mea lucrează în domeniul medical.

Noi ne permitem să greşim în meseria noastră. Nu omorâm pe nimeni, dar în zona medicală nu-ţi permiţi să te joci. Ea e medic ginecolog. Ea este cea care mă susţine. Dacă am cea mai mică întristare, suferinţă, are un umăr şi pentru mine”, a declarat la un moment dat Cove în emisiunea de la PRO TV de unde a plecat.

Prezentatorul de televiziune a fost căsătorit înainte cu Maria Movileanu, iar căsnicia aceasta i-a adus o serie de belele. Fostul asistent de televiziune al Andreei Marin la Surprize, surprize, a fost acuzat de prima soție că ar fi agresat-o fizic în repetate rânduri.

 

ADVERTISEMENT