News

Cine este Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca. A ucis cu sânge rece 4 oameni într-un singur minut, fiind în sevraj etilic

18.08.2019 | 16:35
Cine este Nicolae Lungu criminalul de la Sapoca A ucis cu sange rece 4 oameni intrun singur minut fiind in sevraj etilic

FANATIK îți spune totul despre cine este Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca, omul care a îngrozit o țară întreagă după ce a ucis cu sânge rece nu mai puțin de 4 oameni. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, era internat la  Spitalul de Psihiatrie din Buzău, acolo unde a ajuns în mod voluntar. După ce a intrat în sevraj etilic, acesta a lovit alţi pacienţi cu stativul pentru perfuzii în cap până le-a provocat moartea, în timp ce alți nouă oameni au fost răniți serios.

Cine este Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca

Nicolae Lungu locuiește alături de mama lui, într-o casă din localitatea Săgeata. Comuna este situată la aproape 25 de kilometri de municipiul Buzău. Bărbatul nu este chiar unul dintre cei mai pașnici vecini. Mai mulți oameni spun despre el că își pierdea mințile atunci când bea. Mărturiile nu se opresc aici – sătenii susțin că acesta devenea reclacitrant și își căuta motiv de ceartă cu oricine după ce se apuca de băut.

Mama agresorului a aflat de crimele făcute de băiatul ei de pe internet. Îngrozită de ce s-a întâmplat, femeia spune că fiul ei a fost diagnosticat cu epilepsie și recunoaște că devenea agresiv în timpul crizelor. Mai mult de atât, aceasta a zis că Nicolae Lungu a fost vizitat la spital de fratele său în urmă cu doar câteva ore înainte să comită crimele. Mezinul familiei a fost însoțit la unitatea medicală de alți 3 prieteni.

Cine este Nicolae Lungu, criminalul de la Săpoca. Săpoca
Nicolae Lungu era internat la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca. Sursa foto – facebook

A ucis cu sânge rece 4 oameni într-un singur minut, fiind în sevraj etilic

Trebuie specificat că bărbatul este necăsătorit și nu are loc de muncă și nicio altă sursă de venit. Criminalul de la Săpoca lucra ca zilier în comuna în care îşi ducea zilele fiind tocmit de cei care aveau nevoie de o mână forte de lucru. Adevărul scrie că Nicolae Lungu mai are un frate mai mic, dar și o soră care, în prezent, este plecată în străinătate. Acesta a ajuns la spital după ce bătuse palma cu un vecin să muncească a cules de pepeni.

De fericire că are de muncă, Nicolae Lungu a băut peste măsură și a suferit o criză etilică. Inițial a fost dus la unitatea de Primiri Urgențe, dar în cele din urmă, bărbatul a ajuns pe picioarele lui la Spitalul de Psihiatrie Săpoca.

 

 

Tags: