Life

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt. Are sute de mii de urmăritori pe Instagram!

Brad Pitt iubește din nou! Actorul și-a refăcut viața sentimentală cu o tânără extrem de frumoasă din Europa de Est. Relația cu fotomodelul nu este, însă, una serioasă.
28.07.2022 | 11:28
Cine este noua iubita a lui Brad Pitt Are sute de mii de urmaritori pe Instagram
Brad Pitt trăiește o nouă poveste de iubire. Foto: hepta.ro/ Instagram
ADVERTISEMENT

Brad Pitt și-a refăcut viața după divorțul dureros de Angelina Jolie, în urma căruia imaginea lui a fost terfelită în public. Actorul iubește din nou, iar tânăra pe care a pus ochii este de o frumusețe răpitoare!

Brad Pitt se iubește cu un fotomodel polonez, pe nume Nicole Poturalski

Publicația People din Statele Unite este cea care a dezvăluit identitatea femeii cu care actorul în vârstă de 58 de ani se vede de ceva vreme. Potrivit sursei citate, noua relația a fostului Angelinei Jolie nu este una serioasă, ci vorbim mai degrabă despre o idilă.

ADVERTISEMENT

La 6 ani de la despărțirea furtunoasă de Jolie, Pitt s-a reorientat către o femeie originară din Polonia. Este vorba despre o tânără de 29 de ani pe nume Nicole Poturalski. Fata este destul de cunoscută în țara sa, aceasta activând ca fotomodel. Are parte și de un public numeros, fiind urmărită de peste 200.000 de persoane pe contul ei de Instagram.

Pe rețeaua de socializare, noua iubită a lui Brad Pitt postează fotografii în ipostaze destul de incitante. Își afișează cu mândrie formele de manechin.

ADVERTISEMENT

Brad Pitt și-a făcut, în sfârșit, curaj să iubească din nou, după o perioadă destul de zbuciumată a vieții sale. Actorul a dus o bătălie dură pentru custodia a cinci din cei șase copii pe care îi are cu Angelina, Maddox fiind deja adult.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nico (@nico.potur)

Actorul are o relație bună cu copiii săi

Potrivit presei americane, în ciuda divergențelor cu Angelina, Brad și-a văzut copiii în tot acest timp. Acesta obișnuiește să petreacă timp cu ei cel puțin o dată pe lună.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă părinții celor 6 nu se mai înțeleg, copiii au păstrat o legătură destul de bună cu actorul, fiind văzuți împreună pe străzile din Los Angeles sau luând cina la restaurantele din orașul californian.

În urma divorțului de Pitt, Jolie a vândut jumătatea din afacerile sale, iar compania care produce vin a dat-o în octombrie 2021 gigantului de băuturi alcoolice Stoli. Brad nu a fost tocmai încântat de cumpărătorul ei și a încercat să oprească această vânzare, dar nu a avut sorți de izbândă.

ADVERTISEMENT

Dincolo de pasiunea pe care o are acum pentru tânăra din Polonia, Brad e focusat și pe cariera sa artistică. Acesta promovează intens noul său film, „Bullet Train”.

ADVERTISEMENT
Tags: