Life

Cine este noua iubită a lui Enzo de la Chefi la Cuțite. Tânărul a uitat-o de tot pe Antonia Ștefănescu

Enzo de la Chefi la Cuțite a uitat-o complet pe fosta lui iubită, Antonia Ștefănescu. Tânărul iubește din nou acum și este mai fericit ca oricând.
29.11.2022 | 16:02
Cine este noua iubita a lui Enzo de la Chefi la Cutite Tanarul a uitato de tot pe Antonia Stefanescu
Enzo de la Chefi la Cuțite și Cristina Ene sunt împreună de aproape două luni de zile. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vicenzo Aiello, cunoscut sub numele de Enzo, are o nouă iubită și este mai fericit ca oricând, după cum o spune chiar el.

Enzo de la Chefi la Cuțite are o nouă iubită

După despărțirea de Antonia Ștefănescu, Enzo a avut nevoie de timp, însă în final se pare că lucrurile au fost de partea lui.

ADVERTISEMENT

Drept dovadă, fostul concurent de la Chefi la Cuțite are acum o relație cu o altă tânără, Cristina Ene, alături de care se simte împlinit.

Într-un interviu acordat pentru Spynews, tânărul a vorbit despre cum și-a cunoscut actuala iubită, dar și despre cât de serioasă este relația lor.

ADVERTISEMENT

O prietenă comună le-a făcut cunoștință celor doi, iar potrivit acestuia, a fost dragoste la prima vedere.

Sunt împreună de aproape două luni, iar prima oară s-au întâlnit la Cluj. De asemenea, lucrurile s-au mișcat destul de repede, astfel încât cei doi s-au mutat deja împreună.

ADVERTISEMENT

”Avem ceva timp împreună, nu ceva foarte mult, aproximativ două luni oficial așa. Ne-am cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Primul contact vizual a fost la Cluj.

A fost dragoste la prima vedere, m-a atras felul ei de a fi.

E o perioadă foarte frumoasă, neașteptat de bine, locuim deja împreună la mine”, a spus Enzo, pentru Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce job are Cristina Ene, noua iubită a lui Enzo de la Chefi la Cuțite

Cine este însă Cristina Ene? Tânăra este cu cinci ani mai mică decât Enzo și este fostă tensimenă. La momentul actual, aceasta este antrenor personal, iar fostul concurent de la Chefi la Cuțite spune că relația a fost una asumată.

Mai exact, Vicenzo Aiello a decis să se afișeze cu iubita sa doar în momentul în care a știut că lucrurile sunt cât se poate de serioase.

De asemenea, deși cei doi se înțeleg acum de minune, fostul concurent de la Chefi la Cuțite spune încă nu gândește la familie sau la copii ci doar încearcă să trăiască din plin fiecare moment alături de Cristina Ene.

Ce va urma mai departe însă, e binevenit, povestește el.

”Ea e fostă tenismenă, iar acum antrenoare. E mult prea devreme să ne gândim la familie, copii.

Ne bucurăm de această perioadă foarte frumos, iar tot ce vine în plus e binevenit”, a mai povestit Enzo, pentru sursa citată.

Despre relația cu Antonia Ștefănescu în schimb, acesta a dezvăluit că lucrurile nu au fost atât de serioase.

ADVERTISEMENT