Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine este noul director sportiv al Rapidului? Victor Angelescu vorbește despre omul care a girat transferurile

Rapid Bucureste are un nou director sportiv, care se pregătește pentru a aduce cele mai noi transferuri în Giulești, pentru a ataca titlul sub „bagheta“ lui Neil Lennon.
01.06.2024 | 13:25
Cine este noul director sportiv al Rapidului Victor Angelescu vorbeste despre omul care a girat transferurile
Daniel Sandu, noul director sportiv de la Rapid / Rapid TV
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a fost invitatul telefonic al lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre noul director sportiv de la Rapid. Emisiunea poate fi văzută live, pe website, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

Cine este Daniel Sandu

Victor Angelescu a lămurit situația noului directorului sportiv, Daniel Sandu. Conducătorul Rapidului a spus ce impact a avut fostul director al departamentului de scouting, promovat acum în noua funcție.

ADVERTISEMENT

„Daniel Sandu lucrează de mai mult timp. A fost adus de mine personal, înainte să vină domnul Sucu. A făcut o treaba foarte bună pe partea de scouting. El e cel care a propus mulți jucători. Toți jucătorii.

Nu pot să pun punctul pe ‘i’, că a transferat cineva un jucător. Toți jucătorii străini au trecut și prin Daniel Sandu. Absolut orice jucător care n-a trecut prin campionatul României, că îi știm pe toți.

ADVERTISEMENT

Au trecut prin mâinile lui, că e Papeau, Burmaz sau Funsho. E clar, oricare dintre ei a trecut prin filtrul lui Daniel Sandu. Pe partea de scouting a făcut o treabă foarte bună. Normal, funcția de director sportiv e mult mai mult decât atât.

E adevărat că nu are o experiență mare, dar experiență ți-o și câștigi. Atât timp cât a făcut o treabă bună pe partea de scouting, cred că o să facă față și pe partea de director sportiv. La fel ca la toți, timpul ne va arăta“, a spus Victor Angelescu. în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică confirmă „harul“ lui Sandu

Nicolae Dică, aflat în platoul emisiunii, a spus că l-a cunoscut personal pe Daniel Sandu anterior, la Mioveni. Venit la un meci de divizie secundă, împreună cu Ionuț Voicu, Daniel Sandu a discutat direct cu tehnicianul.

„Eu l-am cunoscut pe acest băiat la un meci la Mioveni. Venise cu Ionuț Voicu, am stat de vorba cu ei. Mi-a explicat cum a adus anumiți jucători la Rapid. El i-a urmărit pe o perioadă foarte lungă.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut ce mi-a povestit, cum a reușit să îi aducă, cât i-a urmărit, ce urmărește la jucători, cum este informat, ce legături are. Cred că va face lucruri bune dacă va mai aduce un om cu experiență ca jucător, licență Pro, fost rapidist. E de încredere. A arătat că jucătorii pe care i-a adus au confirmat“, a spus „Nick“.

Cine e Daniel Sandu, OMUL DE 31 ANI, DE INCREDERE al lui Dan Sucu care VA CONDUCE Rapidul

ADVERTISEMENT