Life

Cine este noul iubit al cântăreței Mira. Artista e într-o relație cu un cunoscut influencer: „Am zis că seamănă cu Justin Bieber”

Cântăreața Mira a vorbit despre noua ei relație, în podcastul lui Mihai Morar. Interpreta unora dintre cele mai răsunătoare hituri se iubește cu un youtuber extrem de cunoscut.
17.06.2022 | 11:39
Cine este noul iubit al cantaretei Mira Artista e intro relatie cu un cunoscut influencer Am zis ca seamana cu Justin Bieber
Mira a vorbit despre noua ei relație într-un podcast de pe Youtube. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Mira și-a găsit liniștea sufletească în brațele unui alt bărbat, după despărțirea de fostul ei iubit, Andrei Ivan.

Mira, în relație cu Levi Elekes

Artista a apărut într-un podcast alături de omul care a vrăjit-o, pe care, culmea, l-a agățat pe TikTok. Este vorba despre influencerul Levi Elekes, un băiat cu un succes destul de mare pe rețelele de socializare, în special pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Mira a spus că l-a descoperit pe Levi așa cum au făcut-o mai toți internauții. A urmărit câteva clipuri interesante cu acesta pe TikTok și apoi s-a gândit să îi scrie. Vedeta a fost fermecată de pildele și informațiile pe care Levi le prezenta în filmulețele sale.

„I-am scris, hei… Nu știu, i-am zis ceva. I-am zis doar că e foarte tare ceea ce faci. Te rog, dacă ai recomandări legate de cărți, mi-ar plăcea să-mi spui și mie. Am zis că seamănă cu Justin Bieber”, a declarat Mira în podcastul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Cei doi au vorbit despre conexiunea specială care s-a creat între ei, explicând ce impact a avut fiecare în viața celuilalt.

Ce au învățat unul de la celălalt

Mira a recunoscut că Levi a ajutat-o foarte mult chiar și în felul în care se adresa celor din jur. Youtuber-ul a asistat la o discuție dintre cântăreață și mama ei și i-a spus că nu îi plăcea felul în care îi vorbea.

ADVERTISEMENT

Influencerul a mărturisit că i s-a părut puțin arogantă și a învățat-o să fie mai maleabilă, să renunțe la impulsurile de moment atunci când se contrazice cu cineva. Mira îi mulțumește iubitului ei pentru că a făcut-o să vadă relațiile interumane cu alți ochi.

„Mi-am dat seama că fac uneori niște discuții mai mult decât era cazul”, a spus Mira. Și Levi a avut de învățat din relația cu Mira, aflată încă la început. Youtuber-ul a declarat că a reușit să renunțe la încăpățânare atunci când e rugat să facă un anumit lucru, mai ales dacă partenera lui are nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT
Tags: