Life

Cine este noul iubit al Irinei Tănase. Milionarul este cu 23 de ani mai în vârstă decât fosta lui Liviu Dragnea

Irina Tănase (30 de ani) nu se mai ascunde după despărțirea de Liviu Dragnea și s-a afișat în compania actualului partener de viață. Cu cine se iubește blondina?
27.05.2022 | 08:05
Cine este noul iubit al Irinei Tanase Milionarul este cu 23 de ani mai in varsta decat fosta lui Liviu Dragnea
Irina Tănase are un nou iubit. Fosta parteneră a lui Liviu Dragnea e mai tânără cu 23 de ani decât milionar. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a politicianului român are un nou iubit. Tânăra a fost văzută alături de un milionar cu 23 de ani mai mare decât ea, la numai câteva luni după ce s-a separat de fostul președinte al Partidului Social Democrat.

Irina Tănase are un nou iubit. Fosta parteneră a lui Liviu Dragnea e mai tânără cu 23 de ani decât milionar

Irina Tănase a trecut peste separarea de Liviu Dragnea, alături de care se visa mireasă. Blondina se pare că și-a găsit alinarea în brațele unui om de afaceri de origine libaneză, care în trecut a fost desemnat cetățean de onoare al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tânăra a fost surprinsă recent în compania multimilionarului Roger El Akoury, supranumit Regele medicamentelor. Omul de afaceri în vârstă de 53 de ani a deținut în trecut lanțul de farmacii Sensiblu.

Cei doi s-au afișat împreună în public zilele trecute. Irina Tănase și actualul iubit au luat prânzul într-un restaurant de lux, unde au fost însoțiți și de alți prieteni, semn că blondina a cunoscut deja cercul în care se învârte acesta.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată cu o rochie lejeră, de vară și cu balerini în picioare, fosta iubită a lui Liviu Dragnea a fost atentă la fiecare cuvânt din conversație. Potrivit mediaflux.ro, tânăra în vârstă de 30 de ani nu a uitat de gesturile tandre.

Cine este noul iubit al Irinei Tănase. Este multimilionar

Roger El Akoury este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de pe piața medicamentelor, motiv pentru care și-a primit porecla cu care îl știe toată lumea. Este cel mai important acționar al grupului A&D Pharma, care a deținut în trecut lanțul farmaceutic Sensiblu.

ADVERTISEMENT

Potrivit zf.ro, în urmă cu 5 ani libanezul a vândut afacerea unui fond ceh de investiții care deține Dr.Max și un renumit lanț de case de pariuri. La momentul respectiv omul de afaceri a încasat suma de 400 de milioane de euro.

De asemenea, Roger El Akoury este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest. Milionarul a ajuns în atenția presei mondene și în urmă cu circa 16 ani, când a avut o relație cu cântăreața Anna Lesko.

ADVERTISEMENT