Life

Cine este noul iubit cu care s-a afișat Lidia Buble. Imaginea care le-a dat de bănuit fanilor

18.09.2020 | 10:13
Cine este noul iubit cu care sa afisat Lidia Buble Imaginea care lea dat de banuit fanilor
Lidia Buble iubește din nou, după câteva luni de la despărțirea de Răzvan Simion
ADVERTISEMENT

Lidia Buble s-a afișat cu noul ei iubit și este un semn clar că artista a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion.

Vedeta le-a arătat toate acestea fanilor ei prin intermediul celei mai noi postări pe care a formulat-o pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Cei care o urmăresc și apreciază pe artista de 27 de ani i-au trimis tot soiul de mesaje prin care au felicitat-o pe Lidia Buble.

Lidia Buble și noul ei iubit. Vedeta a făcut anunțul pe Instagram

Cântăreața originară din Deva iubește din nou, după ce ea și prezentatorul Antena 1 au pus punct relației de lungă durată. Mulți au sperat că vor ajunge în fața altarului, chiar și solista, dar acest lucru n-a fost dat să fie în cazul lor.

ADVERTISEMENT

De aceea, în prezent, după ce a văzut cel mai probabil imaginile cu Răzvan Simion și noua iubită a acestuia, Lidia a decis să dea cărțile pe față. Solista pop a formulat o postare pe Instagram, acolo unde l-a prezentat pe noul ei iubit.

Mai exact, a fost vorba despre o imagine în care cântăreața și bărbatul misterios a cărei identitate nu a fost dezvăluită apar cum se țin de mână. Gestul romantic s-a petrecut în mașina cu care cei doi călătoreau în respectivele clipe. Recent s-a zvonit că ea ar avea o relație cu Costi Ioniță, dar niciunul din ei nu a confirmat vestea.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Ceea ce-a însemnat că e vorba de o legătură care ar putea deveni serioasă, dacă cei doi deja se bucură de momente de vacanță împreună. Românii s-au bucurat nespus la văzul acestor detalii, deoarece Lidia Buble dă semne că trece peste decepția amoroasă.

Cine este noul iubit cu care s-a afișat Lidia Buble. Imaginea care le-a dat de bănuit fanilor
Lidia Buble le-a prezentat fanilor prima imagine cu iubitul ei cel nou de care pare foarte îndrăgostită

Artista a fost și cu mult mai activă în ultimele zile în mediul online, fiind clar cât este de fericită. Aceasta le-a împărtășit urmăritorilor imaginea cu iubitul ei, pe care îl ținea de mână.

ADVERTISEMENT

Singurul detaliu prin care acesta a putut fi identificat, până să fie prezentat oficial și cu numele, a fost tatuajul pe care îl avea mână.

ADVERTISEMENT