Life
notix pixel id

Cine este noul lider al clanului Duduianu. Emi Pian va fi răzbunat!

11.08.2020 | 21:06
Cine este noul lider al clanului Duduianu. Emi Pian va fi răzbunat!
Cine este noul lider al clanului Duduianu. Emi Pian va fi răzbunat! Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

După moartea lui Emi Pian, fratele lui, Laurențiu, va fi cel care va prelua frâiele clanului Duduianu, în timp ce tatăl lor Nicolae va coordona toate activitățile din închisoare.

Chiar dacă Emi Pian a murit fulgerător și nu a lăsat niciun testament și nicio hârtie legalizată în care să treacă numele celui care va rămâne în locul lui, vorba este vorba și trebuie respectată.

La romi, aceasta este o lege nescrisă. Cuvântul are valoare și nu se mai ia înapoi. Potrivit unei surse care a declarat pentru huff.ro, Emi Pian ar fi dorit ca Laurențiu să-i ia locul.

ADVERTISEMENT

Cine l-a înlocuit pe Emi Pian în fruntea clanului Duduianu

O sursă din interiorul clanului a vorbit despre regulile pe care le respectă cu sfințenie. ”Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre.

Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian.

ADVERTISEMENT

Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii. Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera.

Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele”, a povestit sursa citată.

ADVERTISEMENT

Moartea fulgerătoare a lui Emi Pian nu va rămâne nepedepsită, spun voci din jurul clanului Duduianu. Familia și prietenii au pregătit deja planul de răzbunare, iar cei care sunt responsabili pentru decesul lui Florin Mototolea vor plăti.

Se pare că Nicolae Mototolea, tatăl lui Emi Pian, a dat deja indicații clare, iar planul ar fi ca cei din clanul Rinu, care se presupune că sunt vinovați, să fie „executați”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri