Life

Cine este noul proprietar al vilei de lux a lui Irinel Columbeanu. ”Mi-a zis că a avut datorii la dânsa”

Care este noul stăpân ai casei de la Izvorani, deținută în trecut de Irinel Columbeanu. E o femeie căreia afaceristul îi datorează bani.
11.06.2024 | 08:50
Cine este noul proprietar al vilei de lux a lui Irinel Columbeanu Mia zis ca a avut datorii la dansa
Care este noul stăpân al casei de la Izvorani, deținută în trecut de Irinel Columbeanu. E o femeie căreia afaceristul îi datorează bani. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este noul proprietar al vilei de lux a lui Irinel Columbeanu. „Mi-a zis că a avut datorii la dânsa” este declarația surprinzătoare făcută de constructorul locuinței, care are o părere neașteptată despre incendiu.

Care este noul stăpân al casei de la Izvorani, deținută în trecut de Irinel Columbeanu. E o femeie căreia afaceristul îi datorează bani

Care este noul stăpân ai casei de la Izvorani, deținută în trecut de Irinel Columbeanu. E o femeie căreia afaceristul îi datorează bani. Clement Mocanu, constructorul vilei de lux, a luat pe toată lumea pe neașteptate.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni de televiziune contractorul originar din județul Gorj a mărturisit că vedeta avea datorii mari către avocata sa, Liana Petrovici. Colaborarea dintre cei doi a început în anul 2011, când a divorțat la Monica Gabor.

La momentul respectiv fostul om de afaceri a luptat pentru a i se încredința custodia fiicei sale, Irina, după ce apărătoarea avusese câștig de cauză în dosarul lui Eduard Uzunov, care a primit custodia copiilor în defavoarea mamei.

ADVERTISEMENT

Avocata a reușit să obțină lucrurile pe care le dorea Irinel Columbeanu, însă asta avea să-l coste mai târziu. Așa se face că noul proprietar al vilei de la Izvorani este avocata care a reprezentat în instanță nume grele din showbiz.

„El mi-a spus că e a doamnei Petrovici. Nu știu, el așa mi-a zis că a avut datorii la dânsa”, a declarat Clement Mocanu la Xtra Night Show, de la Antena Stars. Tot în această emisiune și-a expus părerea despre incendiul care a ars din temelii casa.

ADVERTISEMENT

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, incendiată intenționat?

„Era imposibil să ia foc pentru că avea un sistem de stingere al incendiilor, dacă creștea puțin temperatura sau dacă era fum, imediat pornea sistemul de sprinkler system și stingea orice foc.

Dacă se oprea curentul, imediat intra în funcțiune generatorul. Cel mai sofisticat sistem de stingere al incendiilor! De la ce a luat foc, de la o instalație? Fiecare avea peste 300 de circuite.

ADVERTISEMENT

300 de siguranțe, în tablouri, în fiecare cameră erau patru circuite”, a mai spus constructorul vilei de la Izvorani. Irinel Columbeanu exclude, de asemenea, varianta incendiului din cauza unei siguranțe.

Vedeta crede că cineva a dorit să mascheze un furt având în vedere că avea foarte multe obiecte de valoare în casa în care a locuit ani la rând. Locuința fostului milionar, evaluată la 4 milioane de euro înainte de incendiu, nu a fost refăcută după ce a luat foc.

„Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cineva l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp.

Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios.

El putea să facă altfel lucrurile”, a susţinut la rândul său Sorin Mărcuș, un prieten foarte apropiat al lui Irinel Columeanu, în urmă cu puțină vreme, în emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Zodiile care au o vară de vis. Dau de mulți bani și aventuri
Zodiile care au o vară de vis. Dau de mulți bani și aventuri
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită