Life

Cine este Oana Ciocan, noua concurentă de la Survivor România 2022. Cu ce se ocupă tânăra

Cine este Oana Ciocan, noua concurentă de la Survivor România 2022, din tribul Războinicilor. Tânăra are 24 de ani și a venit cu forțe proaspete în competiție.
14.02.2022 | 12:53
Cine este Oana Ciocan, noua concurentă de la Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Ciocan a intrat în competiția Survivor România 2022, în echipa Războinicilor, alături de Doru Răduță. Ambele echipe au primit întăriri, după eliminarea unor concurenți.

La aproape o lună de la debutul sezonului trei al reality show-ului, Oana Ciocan și Doru Răduță s-au alăturat celor din echipa albastră.

ADVERTISEMENT

În primul ei joc din acest sezon, Oana Ciocan a adus deja un punct pentru echipa ei. Tânăra s-a declarat pregătită pentru această aventură, mai ales că și-a dorit foarte mult să participe.

Cine este Oana Ciocan, noua concurentă de la Survivor România 2022

Oana Claudia Ciocan, noua Războinică de la Survivor România 2022, are 24 de ani și este liber profesionist. Îi place adrenalina și a vrut foarte mult să aibă parte de această experiență.

ADVERTISEMENT

”Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional.

Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor.”, a declarat Oana Ciocan, potrivit survivor.protv.ro.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de OANA CLAUDIA CIOCAN (@claudiaoanaq)

Oana Ciocan este activă pe Instagram, acolo unde are peste 1.000 de urmăritori. Tânăra de 24 de ani adoră călătoriile, mai ales cele pe munte, așa cum se poate observa din postările ei.

Motto-ul după care se ghidează noua concurentă este “Nu este nimic pe Pământ ce nu poţi avea. odată ce ai acceptat mental că poţi face asta, atunci înseamnă că o poţi şi obţine”, conform biografiei de pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Ciocan a intrat în competiție alături de Doru Răduță (31 de ani), inginer programator, care este și el pasionat de adrenalină și de sporturi extreme.

Cei doi au venit după ce din tribul Războinicilor a fost eliminată Ana Dobrovie, în urma voturilor publicului.

De asemenea, Angela Forero a fost nevoită să părăsească competiția săptămâna trecută din considerente medicale, iar Liviu Mihalca a abandonat show-ul în prima săptămână.

Și la Faimoși au venit doi concurenți noi, Marian Drăgulescu și Natalia Duminică.

În ediția difuzată duminică, 13 februarie 2022, Războinicii au câștigat jocul de recompensă cu scorul de 10 la 6.

ADVERTISEMENT