Life

Cine este Olga Verbițchi, concurenta descalificată la Bravo, ai Stil! Celebrities în acest sezon. Premieră totală în show-ul de la Kanal D

Olga Verbițchi este prima concurentă de la Bravo, ai Stil! Celebrities care a fost descalificată după chiar prima ediție a show-ului de la Kanal D, marcând astfel o premieră pentru emisiunea TV.
12.09.2021 | 10:00
Cine este Olga Verbitchi concurenta descalificata la Bravo ai Stil Celebrities in acest sezon Premiera totala in showul de la Kanal D
Olga Verbițchi a fost descalificata de la Bravo, ai Stil! Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Descalificarea artistei Olga Verbițchi de la Bravo, ai Stil! Celebrities a fost anunțată, sec, de Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului explicând că tânăra concurentă a făcut o serie de greșeli impardonabile, taxate de contractul semnat, și că decizia este definitivă.

Cine este Olga Verbițchi?

Olga Verbițchi, concurenta descalificată de la Bravo, ai Stil! Celebrities, s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce a reușit să câștige cel de-al șaselea sezon al X-Factor de la Antena 1, colaborările ei muzicale aducând-o aproape de artiști celebri precum Damian Drăghici sau Dj Sava.

ADVERTISEMENT

Ajunsă la 20 de ani, Olga Verbițchi se poate lăuda cu succesul ei și în România, dar și în țara ei natală, Republica Moldova, acolo unde a făcut primii pași în muzică ca elevă a Centrului de Dans și Vocal SIS N BRO’.

Absolventă a Liceului de Arte din Chișinău, acum studentă la Actorie în București, Olga Verbițchi s-a făcut remarcată și prin replicile pe care le oferea la Bravo, ai Stil! Celebrities, unele cât se poate de acide și de controversate, ieșirile ei în discuțiile despre cocaină fiind taxate și de telespectatori, și de cei din platou.

ADVERTISEMENT

Olga Verbițchi visa să fie fotbalistă

Pasionată de un sport care, adeseori, este văzut ca fiind eminamente masculin, Olga Verbițchi visa să ajungă fotbalistă de succes. Cu toate acestea, a renunțat la acest vis în momentul în care cariera ei de cântăreață a început să se profileze a fi tot mai de succes.

Înainte de sezonul câștiga din echipa lui Carla’s Dreams la X Factor, Olga Verbițchi a participat si la concursul Music For Kids International Festival pe care l-a câștigat și a avut ocazia să participe și la „World Championships of Performing Arts”, concurs desfășurat la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Culmea, succesul din muzică i-a adus tinerei Olga Verbițchi probleme la care nici nu se aștepta. Mai exact, după ce a câștigat X Factor în România, întoarsă la liceul din Chișinău, Olga Verbițchi observa că succesul ei nu a fost prea bine digerat de colegele pe care le avea, iar acestea, invidioase probabil, i-au întors spatele și refuzau să mai vorbească cu ea.

Cu toate acestea, povestea Olga Verbițchi, acest lucru a ajutat-o să se concentreze la învățătură și să reușească să ia din prima Bacalaureatul și să intre la facultatea pe care o dorea, la București, la Actorie.

ADVERTISEMENT

Olga Verbițchi, eliminată de la Bravo, ai Stil! Celebrities

Dacă în prima ediție a Bravo, ai Stil! Celebrities tânăra cântăreață a reușit să facă senzație cu apariția ei pe podium, ținuta purtată fiind apreciată de toși jurații show-ului, comportamentul și discuțiile avute cu prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, au ajuns într-o zonă sensibilă, consumul de droguri.

Și, chiar dacă, la acea vreme, s-a râs și s-a glumit pe seama discuției, Olga Verbițchi a fost descalificată de la Bravo, ai Stil! Celebrities de producători, motivul fiind nerespectarea contractului.

”La nici o săptămâna după startul competiției Bravo, ai stil! sezonul 7 fac un anunț: din cauza încălcărilor repetate a regulamentului acestei competiții, concurenta Olga Verbitchi este descalificată”, a anunțat Ilinca Vandici spre surpriza colegelor ei de emisiune care, cu toatele, au încercat să îi îmbuneze pe producători, eforturile lor fiind inutile.

Olga Verbițchi visa la premiul de la Bravo, ai Stil! Celebrities

„Particip la Bravo, ai stil! Celebrities pentru experiența în sine și din dorința de a evolua. De mică, de când am început să cânt și am intrat în lumea artistică, am realizat că trebuie să dețin „tot pachetul’, iar stilul face parte din acesta. Este important să ai o anumită imagine coerentă, care să fie ca un mesaj către publicul tău, să te pui în valoare și prin ceea ce alegi să porți, iar alegerile vestimentare să nu fie în contradicție cu tine, ci dimpotrivă, să te reprezinte. Sper că o sa mă descurc bine, îmi place să învăt, să încerc lucruri noi”, spunea la debutul în emisiune Olga Verbițchi, concurenta descalificată de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Cu toate acestea, ieșirile ei și discuțiile nepotrivite, precum și alte încălcări ale regulamentului și contractului au făcut ca visul tinerei Olga Verbițchi să devină imposibil după prima ediție a emisiunii, ea fiind descalificată.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României