Fotbal intern

Cine este omul care câştigă 2 milioane de euro din transferul lui Valentin Mihăilă la Parma! A mers în Italia cu jucătorul

04.10.2020 | 20:51
Cine este omul care castiga 2 milioane de euro din transferul lui Valentin Mihaila la Parma A mers in Italia cu jucatorul
Silviu Bogdan, descoperitorul fotbalistului de milioane al Parmei, Valentin Mihăilă și tatăl său, Marian Mihăilă
ADVERTISEMENT

Clubul Universitatea Craiova dă marea lovitură cu transferul lui Valentin Mihăilă la Parma, dar va trebui să redirecționeze 2 milioane de euro din suma pe care o va încasa.

Este vorba de Silviu Bogdan, cel care a condus o perioadă Centrul de Copii și Juniori al Universității Craiova, acolo unde a fost crescut atacantul care va ajunge în Serie A.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru a spus în mai multe rânduri că Mihăilă va pleca pe bani mulți în străinătate, în ciuda faptului că jucătorul nu explodase încă în România.

Transferul lui Valentin Mihăilă la Parma îl îmbogățește pe un român cu 2 milioane de euro

Suma vehiculată pentru transferul lui Valentin Mihăilă la Parma este de 10 milioane de euro, ceea ce înseamnă că Silviu Bogdan va încasa 2 milioane de euro în urma acestei tranzacții.

ADVERTISEMENT

Acest lucru este posibil prin faptul că atunci când internaționalul de tineret a fost achiziționat de Universitatea Craiova de la Școala de Fotbal a lui Silviu Bogdan, acesta a decis să păstreze 20% dintr-un viitor transfer al jucătorului.

”Discuții au existat pentru Mihăilă, dar nu vreau să spun de oferte, întrucât este jucătorul clubului și nu e normal. Din ce știu, sunt cluburi mari pe urmele lui Mihăilă. Din punctul meu de vedere, jucătorul va pleca pe o sumă foarte mare, poate cea mai mare din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Dacă Man costă 10 milioane, Mihăilă costă 12 milioane. Sunt doi ani diferență și calculez câte un milion pe fiecare an.Fotbalul românesc are nevoie de transferuri pentru a se putea face investiții”, declara în urmă cu mai bine de două luni Silviu Bogdan.

Fostul șef al Centrului de Copii și Juniori al oltenilor a ținut să fie prezent în Italia pentru a fi alături de jucătorul pe care l-a crescut în momentul în care acesta va semna contractul cu Parma.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a mai fost însoțit în Peninsulă și de tatăl său, Marian. FANATIK a luat legătura cu părintele noului star al României și a aflat că acesta lucrează ca pompier și este conducătorul ”Științei” din Finta, spunând că ar fi un vis ca fiul său să-și încheie cariera în comuna natală.

2 milioane de euro transfer Valentin Mihăilă Parma

FANATIK a aflat că Valentin Mihăilă va face luni vizita medicală şi va semna imediat după contractul cu Parma. În plus, fotbalistul a asistat din tribune la meciul Parma – Verona, care s-a disputat duminică. Suporterii italieni l-au aşteptat pe jucător la aeroport, unde i-au dat un fular al echipei.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 2,02 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT