Sport

Cine este omul care l-a convins pe Gigi Becali să nu mai critice jucătorii FCSB în presă: “Face tot ce îi spune el”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a dezvăluit de ce Gigi Becali nu mai răspunde la telefon și cum l-au făcut preoții să uite de viața lumească.
23.01.2023 | 14:42
Cine este omul care la convins pe Gigi Becali sa nu mai critice jucatorii FCSB in presa Face tot ce ii spune el Video exclusiv
Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali a construit peste 10 biserici. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat puternic în 2023, cu nouă emisiune: „Profețiile lui Mitică”, unde Horia Ivanovici iese  „unu la unu” cu „Oracolul” Dumitru Dragomir!

De ce nu mai apare Gigi Becali la televizor și nu mai răspunde la telefon: „L-au oprit preoții”

Dumitru Dragomir a mai dezvăluit că Gigi Becali nu are acceptul fețelor bisericești să dialogheze cu presa: „L-au oprit preoții! Ascultă de preoți…. Dacă îi spune duhovnicul lui să nu mai vândă mâine niciun metru de pământ, așa face! E foarte influențat de preoțime. 

ADVERTISEMENT

Nu îl influențează nimeni, domne, nici familia! Nu vorbesc de Alexandru Tudor, ci de preoții ăștia, duhovnicii. Are un duhovnic care dacă îi spune că tu ai cămașa verde, așa o ține până moare! N-are nicio problemă”, a explicat Dragomir, apropiat al patronului FCSB.

Dumitru Dragomir, super dezvăluiri despre Gigi Becali și credința sa: „Are peste 10 biserici făcute”

Fostul președinte al LPF a fost în formă maximă la prima ediție a emisiunii „Profețiile lui Mitică” și a vorbit despre legătură dintre Gigi Becali și Biserică: „Venea câte un preot pe acolo (n.r. Palatul din Aleea Alexandru). Făcea: ‘Pac, pac, pac!’ Îi dădea 2.000! Eu mă uitam: bă, băiatule… Mai cobora altul!

ADVERTISEMENT

A ținut 30-40 de preoți bolnavi sau săraci, acolo la el în palat, în camere, deasupra biroului lui. Când ieșea afară, îl așteptau în curte cel puțin o sută!”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru FANATIKVIDEO MAI JOS.

Ba, mai mult, nea Mitică spune că Gigi Becali a făcut acest gest în repetate rânduri și a construit un număr impresionant de biserici: „Printre ăștia, mai erau 4-5 ba în cărucioare, ba în… Le dădea la fiecare câte 3, 4-500 de euro! L-am văzut eu cu ochii mei. Și asta nu o dată, de zeci de ori! Ai mai pomenit așa ceva?! Sau la biserici… Eu cred că Gigi Becali are peste zece biserici făcute! Și atunci? Dar câtă lumea a ajutat, câți oameni bolnavi, copii… Și toată lumea îl înjură!” 

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, schimbare la 180 de grade a lui Gigi Becali: „Acum nu mai poți să stai de vorbă cu el”

„Oracolul din Bălcești” îi avertizează pe toți cei care se întâlnesc să discute cu Gigi Becali să aibă mare grijă ce spun: „Acum nu mai poți să stai de vorbă cu el, să spui vreo prostie sau să vorbești de vreo femeie. Spui o frază, moare! Te dă afară, îl apucă pandaliile! Cred că se consultă cu preoții și i-au spus: ‘Să nu mai vorbești!’ Sau să înjuri? Să înjuri în prezența lui acum?! Vai, mama mea! Băi, cred că îi vine rău și cade!”.

Puternic contestat de către presă și oamenii din fotbal, Dumitru Dragomir vede partea plină a paharului când vine vorba de Gigi Becali: „Dacă n-ar greși, n-ar fi om! Luând lucrurile bune și lucrurile rele, convingerea mea e că cele bune făcute de Gigi Becali sunt mult în favoarea omenirii, față de lucrurile proaste pe care le face el la fotbal. Dacă n-ar mai și greși, Gigi Becali ar fi stăpân pe pământ! El se erijează în stâpân în tot ce face”.

ADVERTISEMENT

Din punctul său de vedere, Becali a interpretat în mod eronat cărțile religioase: „Pentru că și religia face o diferență mare între stăpăn și slugă. Atunci nu erau salariați. El citind în cărțile astea, se consideră stăpânul. Greșește, pentru că lumea a evoluat! Categoric asta e mentalitatea și n-ai cum să-l schimbi pe Gigi Becali! N-ai cum! Dacă ți-e foame, te lași călcat pe demnitate și îți iei banii, dar te face din om, neom”.

Dumitru Dragomir e de părere că Gigi Becali a nimerit schimbările cu Hermannstadt, însă cu Sorescu a greșit: „Foarte bine că schimbă echipa! Sunt banii lui? Schimbările de ieri le-a făcut foarte bine! Cu Sorescu a făcut greșeală. Nu trebuia să îl scoată. Nu a jucat rău! Cred că l-a deranjat că a dat centrările jos și la semiînălțime. Dar a avut inspirație cu restul, a câștigat meciul!”.


  • 1,82 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța! 

ADVERTISEMENT