Fotbal intern

Cine este omul care vrea să o cumpere pe Dinamo! Cornel Dinu: ”Discuţiile sunt incontestabile!”

06.11.2018 | 07:49
Konstantinos Tsakiris, fostul patron al grecilor de la Panionios Atena vrea să cumpere echipa din Ștefan cel Mare

Cornel Dinu a lămurit misterul asupra omului care vrea să o cumpere pe Dinamo! „Procurorul” a confirmat că Ionuț Negoiță negociază de zor cu un om de afaceri grec, Konstantinos Tsakiris vânzarea clubului. Deși acesta nu a mai ajuns la meciul cu FC Voluntari, în tribune a luat loc un apropiat de-al său, Akis Mantzios, fost antrenor al elenilor de la Panionios. De altfel, Tsakiris a fost patron al echipei din Atena în trecut.

”Există un sâmbure de adevăr, incontestabil. Aduceţi-vă aminte că, în aprilie, s-a făcut la început această discuţie. Din câte s-a prezentat în presă, există un agrement între domnul Negoiţă şi acest afacerist grec. Trebuie gândit tot ce se petrecere, pentru că ne aflăm din nou în faţa unei premiere, un lucru inedit. Nu avem continuitate socială pe care o au Anglia sau Italia, noi suntem departe, suntem în negura vremurile din punct de vedere al civilizaţiei economice şi atunci”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport

Cine este omul care vrea să o cumpere pe Dinamo! Konstantinos Tsakiris
Konstantinos Tsakiris, prezent în tribunele arenei Panionios alături de familia lui

Cine este omul care vrea să o cumpere pe Dinamo!

Cornel Dinu recunoaște însă că afacerea nu se poate face peste noapte. Ambele părți trebuie să-și ia măsuri de precauție.

„Sigur, e delicat la noi să te gândeşti dacă vine un acţionat străină şi preia o echipă de fotbal. Sunt nişte riscuri şi din partea lui, şi din partea celor care care merg pe o astfel de cale. Dar orice este posibil, discuţiile sunt incontestabile, există o înţelegere”, a adăugat Cornel Dinu

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari cu 1-0 și a ieșit din zona minată a clasamentului. Câinii au bifat prima victorie de la venirea lui Mircea Rednic ca antrenor și au ajuns până pe locul 9 în Liga 1 Betano. A fost a patra victorie a sezonului pentru gruparea din Ștefan cel Mare care a strâns numai 16 puncte până în acest moment.

  • 5 puncte a strâns Dinamo de la venirea lui Mircea Rednic ca antrenor