Life

Cine este Paul Diaconescu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Din ce face bani, de fapt

Cine este actorul Paul Diaconescu de la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Acesta nu este străin de lumea televiziunii, deoarece a mai participat la un show faimos. Iată din ce face bani!
08.08.2022 | 19:11
Cine este Paul Diaconescu de la Sunt celebru scoatema de aici Din ce face bani de fapt
Cine este actorul Paul Diaconescu de la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este Paul Diaconescu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Acesta nu este străin de televiziune, deoarece a mai participat la un show TV faimos.

Cine este actorul Paul Diaconescu de la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cu ce se ocupă

Paul Diaconescu este unul dintre concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Actor de meserie, acesta va lupta pentru a obține titlul de regele junglei dominicane.

ADVERTISEMENT

Așa cum am menționat, Paul Diaconescu nu este străin de lumea televiziunii, deoarece acesta a mai participat și la emisiunea Ferma vedetelor.

Paul Diaconescu are 33 de ani și a avut parte de câteva conflicte la acest show. El s-a certat cu Anna Lesko și cei doi și-au adresat cuvinte grele.

ADVERTISEMENT

„Am să te rog să nu mă ajuți la nimic astăzi. Înnebunesc când un bărbat se plânge. Paul, astăzi am văzut cine ești. Băiatul ăsta nu e bărbat!”, i-a transmis Anna Lesko concurentului.

Paul Diaconescu, probleme grave de sănătate

Actorul a avut probleme grave de sănătate și a fost operat după ce i s-a descoperit o tumoră la abdomen, pe care medicii au reușit să o elimine printr-o intervenție chirugicală.

ADVERTISEMENT

Paul Diaconescu a trecut cu bine peste aceast hop din viața lui, dar a mărturisit că după operația care a durat trei ore a trebuit să stea fără să facă prea multă mișcare vreme de jumătate de an.

Acesta și-a pierdut forma fizică pe care a muncit șapte ani să o dezvolte, deoarece a stat nemișcat în pat două săptămâni după operație și nici nu a mai putut face sport.

ADVERTISEMENT

”De ziua mea, anul acesta în februarie, am fost deschis abdominal pentru 3 ore, pe masa chirurgului Oprescu de la Floreasca, pentru a mi se extirpa o tumoră benignă de 5 cm. Sunt profund recunoscător circumstanțelor norocoase ce fac posibilă această intervenție delicată. Sunt recuperat, sunt sănătos, sunt fericit!

Doar că n-am făcut sport 6 luni, bineînțeles că mi-am pierdut formă fizică. După 2 săptămâni de stat nemișcat în pat și după o lună în care am mâncat arareori câte puțin, am slăbit toți mușchii pe care îi antrenasem constant în ultimii 7 ani”, declara acesta pentru Click.

ADVERTISEMENT