Life

Cine este Petruța Dobre, artista care l-a cucerit pe Alex Mica. Cei doi au lansat o melodie împreună

10.11.2020 | 12:40
Cine este Petruta Dobre artista care la cucerit pe Alex Mica Cei doi au lansat o melodie impreuna
Petruța Dobre, una din cele mai noi figuri din muzica românească
ADVERTISEMENT

Petruța Dobre a devenit, la doar 21 de ani, una din marile descoperiri ale muzicii românești, iar unul din artiștii la sufletul căruia a ajuns este Alex Mica.

Cântăreața a lansat o melodie împreună cu acesta și promite destul de mult, având în vedere că din noile nume apărute peste noapte în muzică nu rezistă toate mai mult de o lună.

ADVERTISEMENT

Petruța nu este străină de faimă, căci are în familie un artist cunoscut. Tânăra de 21 de ani este sora mai mică a lui Babi Minune, descoperit în urmă cu mai mulți ani de postul Acasă TV.

Petruța Dobre, sora lui Babi Minune, melodie cu Alex Mica

Sora lui Babi a apărut de mică în videoclipuri, însă atunci nu făcea altceva decât să danseze alături de fratele ei, îmbrăcată într-o rochie tradițională țigănească.

ADVERTISEMENT

Fetița energică și candidă de atunci a crescut, iar astăzi vrea să revoluționeze muzica cu vocea ei, adoptând un stil ușor diferit de cel al fratelui său, care cântă mai degrabă muzică lăutărească.

Petruța Dobre este una din cele mai urmărite artiste de pe Youtube. Prima ei melodie, „Ba la mine, ba la ea” a strâns 15 milioane de vizualizări în doar o lună, aceasta fiind și piesa care i-a adus faima, moment în care lumea a început să se întrebe cine e, de fapt, artista.

ADVERTISEMENT

Cea mai nouă melodie a Petruței, „Te sărut cu inima”, în featuring cu Alex Mica are deja peste două milioane de vizualizări pe rețeaua video Youtube, la câteva zile de la lansare.

Florin Nek a descoperit-o

Melodia celor doi este semnată de Florin Nek, compozitor a peste 2000 de piese de petrecere. Printre vedetele pentru care a compus se numără Vlăduța Lupău și Carmen de la Sălciua, printre alții.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericită de succesul pe care îl am și sunt conștientă ca mai am mult de munca pana voi ajunge acolo unde îmi doresc și unde îmi este locul. Muzica este viața mea și nu m-as vedea făcând altceva. Sunt fericită de tot ce mi se intampla în cariera și totul se intampla datorita producatorului meu, Florin Nek. Pe aceasta cale țin să-i mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și încrederea acordată.

Piesa “Te sărut cu inima” este foarte speciala pentru mine și mă bucur ca Alex Mica a acceptat sa colaborăm, este un artist extrem de talentat cu o voce speciala. Urmează multe surprize muzicale din partea mea, printre care și o colaborare frumoasa cu What’s UP, un alt artist pe care îl apreciez foarte mult.

Sunt binecuvantata de Dumnezeu pentru tot ce mi se intampla în cariera. Sunt extrem de fericita si recunoascatoare tuturor oamenilor care au crezut și cred în talentul meu! Va mulțumesc pentru tot! Le mulțumesc și admiratorilor mei pentru toata sustinerea lor și le promit doar piese frumoase!”, ne-a declarat Petruta Dobre extrem de emoționată.

ADVERTISEMENT
Tags: