Cine este politicianul român ce s-a vindecat de Covid-19 cu tratamentul folosit de Donald Trump

Rareș Mușătoiu   
în HotNews
30/11/2020, 20:26
Cine este politicianul român ce s-a vindecat de Covid-19 cu tratamentul folosit de Donald Trump
Cine este politicianul român ce s-a vindecat de Covid-19 cu tratamentul folosit de Donald Trump sursă foto: hepta.ro

Vasile Dîncu, candidatul PSD pentru Senatul României în circumscripția din Cluj, a mărturisit luni că s-a vindecat de coronavirus recent aplicând tratamentul lui Donald Trump.

Profesorul universitar a folosit tratamentul revoluționar care i-a fost administrat și lui Donald Trump și acum are o stare de sănătate foarte bună. Acesta a catalogat tratamentul ca fiind “unul foarte bun”.

Dîncu a anunțat pe Facebook în 17 noiembrie că a fost depistat pozitiv cu noul virus de tip coronavirus și a anunțat încă de atunci că starea lui de sănătate este una în general bună.

Vasile Dîncu a vorbit despre tratamentul anti coronavirus folosit de Donald Trump: “E foarte bun!”

Vasile Dîncu este șeful de campanie al social-democraților clujeni și deschide lista PSD pentru Senat în acea circumscripție electorală.

Acesta a fost membru în guvernul Cioloș, ca ministru al dezvoltării regionale și administrației publice în guvernul acestuia, deținând și portofoliul de viceprim-ministru.

Dîncu este cadru didactic la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București.

“Am făcut tratamentul pe care l-a făcut Donald Trump și are un succes excelent! Sunt foarte bine acum și aș putea să port negocieri politice, dacă ar fi cazul”, a declarat Vasile Dîncu la Antena 3, în cadrul emisiunii “Punctul de întâlnire”, moderată de Radu Tudor.

Dîncu, ironie la adresa lui Klaus Iohannis: “PeSeDe-ul este de vină pentru COVID”

Vasile Dîncu a primit rezultatul pe 16 noiembrie, s-a izolat la domiciliu conform indicațiilor primite și s-a bucurat de faptul că a fost asimptomatic, având o stare generală bună , notează Ziua de Cluj.

În postarea publicată ziua următoare de pe Facebook candidatul PSD l-a ironizat pe președintele Klaus Iohannis, cel care în ultima vreme a discutat despre problemele sociale, invocând în anumite momente guvernările anterioare ale social-democraților drept cauze principale ale acestora.

“COVIDUL ne poate învăța multe lucruri despre răsuflarea rece a morții, dar mai ales despre importanța vieții. Oricât le-ați spune oamenilor că democrația este mai importantă decât viața, ei nu mai pot fi atât de naivi încât să creadă. COVIDUL poate să ne ucidă, dar ne şi poate elibera vii din cușca gândirii captive.

P.S. Mă simt bine, nu am probleme și respect și indicația „sistemului”: campanie exclusiv online. Online să fie, atunci! Am înțeles, Domnule Președinte, PeSeDe-ul este de vină pentru COVID!”, a postat candidatul PSD pe rețelele sociale

Închide ×