News

Cine este polițistul decedat în accidentul din fața Palatului Parlamentului: ”Era un om deosebit, un adevărat coleg”

25.02.2021 | 23:31
Cine este politistul decedat in accidentul din fata Palatului Parlamentului Era un om deosebit un adevarat coleg
ADVERTISEMENT

La scurt timp după tragedia petrecută în fața Palatului Parlamentului, au apărut detalii despre polițistul de la Brigada Rutieră care a murit în urma acestui tragic eveniment rutier.

Joi seara, un grav accident de circulație s-a produs în Capitală. În urma impactului violent, un polițist care se afla pe motocicletă a decedat.

ADVERTISEMENT

Victima, Ionuț, avea doar 30 de ani împliniți de curând și o vechime de 10 ani în cadrul Brigăzii de la Poliția Rutieră.

Cine este polițistul decedat în accidentul de motocicletă din fața Palatului Parlamentului

Seară tragică în fața Palatului Parlamentului din București. Un poliţist aflat în timpul liber a murit, după ce motocicleta pe care o conducea s-a ciocnit cu un autoturism, pe bulevardul Libertății. Motociclistului i s-au făcut manevre de resuscitare, dar fără rezultat, rănile sale fiind extrem de grave.

ADVERTISEMENT

Victima, Ionuț Negrilă, era un pasionat de motociclism și un coleg deosebit, fiind extrem de apreciat în rândul colegilor de la Brigada Rutieră.

Dumnezeu să te ierte, Ionuț…” a scris Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, dar și criminalist în MAI, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Apoi, același lider sindical, postează un articol pe site-ul său în care descrie evenimentul tragic petrecut joi seara.

”În urma accidentului, colegul nostru Ionuț Negrilă, agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere și-a pierdut viața. Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus.

ADVERTISEMENT

Specialiștii criminaliști au efectuat investigarea tehnico-științifică a locului faptei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. (…) Ionuț împlinise 30 de ani. Sincere condoleanțe familiei greu încercate și… Dumnezeu să îl odihnească în pace”, scrie Bănică.

Colegii lui Ionuț: ”Era un om deosebit”

Ionuț era o persoană extrem de apreciată în colectivul de la Brigada Rutieră. Asta reiese din mesajele postate de colegii săi în mediul online.

”Incredibil, azi am vorbit cu el”, ”Păcat de tinerețea lui, era un om deosebit”, ”Un adevărat coleg, nu îmi vine să cred că nu mai este printre noi”, ”Ionuț chiar era un coleg și un om deosebit, Dumnezeu să îl ierte”, sunt doar câteva din mesajele transmise de colegi și cunoscuți.

În prezent, se face cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condițiilor producerii accidentului rutier. Totodată, conducătorul autovehiculului cu care a intrat în contact Ionuț, aflat pe motocicletă, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

ADVERTISEMENT
Tags: