Simona Halep

Cine este Polona Hercog, adversara Simonei Halep de la Miami. Este jucătoarea cu cele mai multe tatuaje

23.03.2019 | 16:08
Cine este Polona Hercog adversara Simonei Halep de la Miami Este jucatoarea cu cele mai multe tatuaje

Jucătoarea slovenă de tenis Polona Hercog, adversara Simonei Halep din turul trei de la Miami, este una dintre sportivele care iese în evidență prin tatuajele care îi acoperă mare parte din corp. Sportiva în vârstă de 28 de ani a avut parte și de puțin noroc la competiția din Florida, ea ajungând pe tabloul principal din postura de lucky loser după ce pierduse în ultimul tur al calificărilor.

Cine este Polona Hercog, adversara Simonei Halep de la Miami

Mai mult decât atât, jucătoarea slovenă a beneficiat de retragerea Lesiei Tsurenko, a intrat pe tabloul în locul ei și a avut bye în runda inaugurală. În turul doi, Polona Hercog a trecut cu scorul de 7-6 (4), 6-4 de japoneza Misaki Doi și și-a asigurat un meci în turul trei la Miami Open cu Simona Halep.

Aflată pe locul 93 în clasamentul WTA, Polona Hercog nu este un nume care să atragă în lumea tenisului, dar ea este extrem de cunoscută pentru multitudinea de tatuaje care-i acoperă corpul. Slovena are mai mult de 10 tatuaje pe tot corpul, printre acestea aflându-se un ceas, un trandafir, o lampă, un craniu, aripi, un chip înlăcrimat, cifre romane și majoritatea sunt făcute pe braţul drept, pe ceafă și pe gât.

Tatuajele pe care le are Polona Hercog pe corp
Tatuajele pe care le are Polona Hercog pe corp

Hercog, avantaj în meciurile directe cu Halep

Polona Hercog s-a născut la Maribor, dar și-a stabilit reședința în capitala Qatarului, Doha. Înaltă de 1,85 metri, slovena a câștigat aproximativ trei milioane de dolari din tenis și are în palmares două titluri de simplu, ambele la Bastad în 2011 și 2012. Ea mai are în palmares patru finale WTA pierdute și două titluri la dublu, ambele în 2010, la Acapulco și Seul.

Partida Simona Halep – Polona Hercog, din turul trei de la Miami Open 2019, se va disputa duminică seară, organizatorii urmând să decidă ora de start. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, în primul tur al turneului de la Sofia, din 2009, atunci când slovena s-a impus cu scorul de 7-6 (3), 1-6, 6-2.