News

Cine este prietenul Alexandrei, cu care ar fi trebuit să se întâlnească fata răpită de Gheorghe Dincă: ”N-am putut nici să aprind o lumânare”

Autor: Alexa Serdan | 31.07.2019 | 11:13
Cine este prietenul Alexandrei, cu care ar fi trebuit să se întâlnească fata răpită de Gheorghe Dincă: ”N-am putut nici să aprind o lumânare”
Prietenul Alexandrei nu a reușit să aprindă o lumânare la poarta casei criminalului din Caracal. Sursa foto: antena3.ro

Alexandra Măceșanu a plecat în dimineața zilei de 24 iulie la Caracal să se întâlnească cu prietenul ei Marian. Însă adolescenta nu a mai ajuns la întâlnire. Fata a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă după ce a luat-o la ocazie.

Prietenul Alexandrei Măceșanu nu-și găsește cuvintele. Cum o descrie pe Alexandra

Adolescenta răpită și ucisă de criminalul din Caracal urma să se întâlnească în cursul zilei de miercuri, 24 iulie cu prietenul ei Marian. Alexandra Măceșanu a ieșit la poartă în jurul orei 10:00 și pentru că nu venea niciun microbuz a decis să ia o mașină la ocazie. Fata s-a urcat chiar în mașina lui Gheorghe Dincă, dar când a ajuns în fața liceului criminalul nu i-a mai dat voie să coboare. Alexandra a fost sunată de familie ore în șir, dar telefonul ei părea închis.

Marian, prietenul Alexandrei a cunoscut-o pe fată în urmă cu doar un an. Amândoi iubesc dansul popular. El face parte din ansamblul popular din Reşca, în timp ce Alexandra Măceșanu dansa în ansamblul din Dobrosloveni. Marian tocmai a terminat liceul și visează la o carieră militară. Băiatul spune că Alexandra „era o fată cuminte, cu bun simț, frumoasă. Puteai vorbi orice cu ea. Am ținut foarte mult unul la altul. Îi plăcea să cânte la vioară și să danseze”, a declarat Marian, conform libertatea.ro.

„În ziua aceea trebuia să-mi iau costumele de la teatru, că aveam miercuri seară turneu, apoi trebuia să merg la meditații. Alexandra mi-a spus că va veni și ea în oraș. Am plecat la ocazie și eu, de la Reşca, a plecat și ea. Am așteptat mult timp și eu ocazia, dar am ajuns în oraș. Am sunat-o de câteva ori și nu mi-a răspuns. Am crezut că are treabă, așa că am așteptat să mă sune ea înapoi. Mi-am terminat treburile și am ajuns la sora mea, iar Alexandra tot nu mă sunase. O prietena a ei m-a întrebat seara dacă știu ceva de Alexandra. Apoi a venit tatăl ei la mine acasă și mi-a spus că nu știe nimic de ea. Toată lumea o căuta”,a mai spus Marian.

Alexandra și Marian iubeau dansul popular
Alexandra Măceșanu urma să se întâlnească miercuri în Caracal cu prietenul ei Marian. Sursa foto: libertatea.ro

Mersul la ocazie, o practică des întâlnită

Și Marian prietenul Alexandrei a ajuns în Caracal tot cu o mașină la ocazie. Mersul la ocazie este o practică des întâlnită în satele din împrejurimile orașului pentru că sunt puține autobuze, mai ales în perioada vacanțelor când copii nu mai merg la școală. Atât Marian, cât și prietenii lui mergeau cu mașini la ocazie destul de des.

Prietenul Alexandrei a mai spus că nu a reușit să ajungă în fața casei criminalului din Caracal să aprindă o lumânare. Băiatului nu-i vine să creadă că există oameni care recurg la astfel de crime oribile. „Nu am cuvinte, sunt șocat. Nu am auzit în viața mea de așa ceva, de un om care să fie atât de crud, capabil să facă așa ceva”, a spus Marian.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!