Life

Cine este primul finalist de la iUmor, sezonul 11. Mihai Bendeac s-a oferit să-i dea 10.000 de euro

Cine este primul finalist de la iUmor, sezonul 11. Mihai Bendeac s-a oferit să-i dea acestuia 10.000 de euro.
27.09.2021 | 18:45
Cine este primul finalist de la iUmor sezonul 11 Mihai Bendeac sa oferit sai dea 10000 de euro
ADVERTISEMENT

Petre Roman este primul finalist de la iUmor, sezonul 11. Concurentul i-a impresionat pe cei trei jurați cu numărul său în cadrul ediției de sâmbătă seara, 25 septembrie.

Tânărul a câștigat un loc în marea finală, dar și o propunere de 10.000 de euro din partea lui Mihai Bendeac. Petre Roman a fost trimis la votul publicului alături de Gigel Frone, Fabio Biggi, Lorenzo Nardi și Andrew Staton.

ADVERTISEMENT

Au fost prezenți și doi invitați speciali în cadrul primei ediții a sezonului 11, Selly și Bogdan Mălăele.

Cine este primul finalist de la iUmor, sezonul 11

Petre Roman este primul finalist de la iUmor în cadrul sezonului 11. Tânărul i-a impresionat pe jurați cu numărul său, dar și pe telespectatori, care l-au votat să meargă în marea finală.

ADVERTISEMENT

Favoritul publicului a fost Petre Roman, un tânăr care iubește foarte mult animalele. Acesta a venit însoțit de câinele său și le-a arătat juraților un număr de stand-up foarte inspirat, scrie a1.ro.  Acesta a comparat diverse vedete din România cu rase de câini.

În vârstă de 33 de ani, Petre Roman a povestit cum l-a afectat coincidența de nume cu fostul premier al României de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

„Sunt Petre Roman, dar nimeni nu mă crede când le zic asta. ‘Haide mă, Petre Roman, nu cred’, așa îmi spuneau ei.

Și mă mândream cu treaba asta, până în facultate când îmi căutam un apartament și din grabă m-am dus la adresă să dau numele, îi zic Petre Roman și proprietarul s-a prezentat Adrian Năstase”, a declarat acesta atunci când a urcat pe scenă.

ADVERTISEMENT

Momentul său a fost apreciat de Delia și Mihai Bendeac, însă Cheloo nu a avut aceeași părere. Cântărețul a fost comparat cu un chihuahua.

„Am învățat că un om și un câine constituie un avatar. Și m-am gândit să atribui un avatar câine vedetelor. Lui Selly i s-ar potrivi un Mops pentru că e mic și ar fi ușor de prounțat față de Rottweiler.

Dorian Popa, acest Aquaman de Callatis, i se potrivește rasa american bully, pentru că amândoi sunt rase relativ noi, create în laborator și crescute cu suplimente.

Delia, energia ei se aseamănă cu cea a unui Husky, ochii lor și zâmbetul ștrengăresc atrag publicul și mai ales foamea lor.

Lui Cheloo i s-ar potrivi chihuahua pentru că doar el i-ar putea egala nivelul de agresivitate”, a spus  Petre Roman despre vedetele din România.

Mihai Bendeac i-a promis concurentului că îi va da 10.000 de euro

La finalul numărului, concurentul a venit cu câinele său pe scenă, moment în care jurații au fost impresionați.

„Există oameni care chiar fac asta, care se simt bine făcând bine. Noi urmează să mai facem o campanie de donații din carte și îți promit că până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro.

Și vreau să fac public acest lucru pentru că vreau să îi încurajez și pe alții!”, a declarat Mihai Bendeac la iUmor.

ADVERTISEMENT