Cine este primul român care se vaccinează în direct la TV împotriva coronavirusului: “O să spună că am altceva în seringă!”

Rareș Mușătoiu   
în HotNews
05/12/2020, 00:09
Cine este primul român care se vaccinează în direct la TV împotriva coronavirusului: “O să spună că am altceva în seringă!”
Cine este primul român care se vaccinează împotriva coronavirusului la TV: "Sunt dispus să fac acest lucru" foto: hepta.ro

În contextul campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului care se apropie, primul român a declarat că este dispus să facă acest lucru în direct la TV. Acesta consideră că este foarte important să ofere un exemplu pentru cei care sunt nehotărâți.

Valeriu Gheorghiță, cel care coordonează campania națională de vaccinare, a declarat astăzi că își propune să existe 13 milioane de români vaccinați în primele șase luni ale anului 2021.

Strategia de vaccinare a fost discutată deja în Consiliul Suprem de Apărare a Țării și se așteaptă ca Agenția Europeană pentru Medicamente să aprobe vaccinurile.

Raed Arafat, primul român care e dispus să se vaccineze în direct la TV

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat în direct, pentru Realitatea Plus, că e dispus să se vaccineze în direct, la TV.

“Eu am zis la altă emisiune că sunt dispus să fac acest lucru în direct și mai spun încă o dată. Cu cât cei care solicită ca oamenii să se vaccineze, se vaccinează la rândul lor în direct, acesta este un mesaj de încredere pentru populație.

Cu câți suntem mai mulți care sfătuim, dar și facem, mesajul este mai puternic și populația are mai mare încredere, de aceea auziți că Joe Biden și Boris Johnson o vor face.

Sigur vor apărea și cei care vor zice că am avut altceva în sticluță sau în seringă, dar până atunci persoanele publice dacă fac acest lucru vor încuraja populația să facă ceea ce este direct”, a declarat Arafat.

Fata lui Vladimir Putin și șeicul Dubaiului s-au vaccinat deja împotriva coronavirusului

Una dintre fetele liderului rus se pare că deja s-a vaccinat împotriva coronavirusului, folosind varianta dezvoltată de savanții din Rusia.

De asemenea, și șeicul Mohamed bin Zayed Al Nahyan, prințul Dubaiului a primit o doză de vaccin în urmă cu câteva luni.

Închide ×