Life

Cine este Prințesa Rajwa a Iordaniei? Motivul pentru care nu a purtat pantofi cu toc la nunta cu Prinţul moştenitor Hussein bin Abdullah

Cine este Rajwa al-Saif, femeia care a devenit prințesa Iordaniei după ce s-a căsătorit cu prințul moștenitor Hussein bin Abdullah.
03.06.2023 | 00:06
Cine este Printesa Rajwa a Iordaniei Motivul pentru care nu a purtat pantofi cu toc la nunta cu Printul mostenitor Hussein bin Abdullah
Cine este Prințesa Rajwa a Iordaniei. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cine este Prințesa Rajwa a Iordaniei. Ea s-a căsătorit cu Hussein bin Abdullah, prințul moștenitor și a intrat, oficial, în familia regală. La nunta de basm a purtat două rochii spectaculoase, dar nu și pantofi cu toc.

Cine este Prințesa Rajwa a Iordaniei

A fost nuntă mare, desprinsă din basme, în Iordania. Prințul moștenitor Hussein bin Abdullah al II-lea, în vârstă de 28 de ani și logodnica lui, Rajwa Alseif, s-au căsătorit. Alături le-au fost oaspeți de seamă, precum Prințesa Kate Middleton și Prințul William, dar și Principesa Margareta a României.

ADVERTISEMENT

La puțină vreme după ce a avut loc căsătoria tradițională islamică de la Palatul Zahran, Curtea Regală Hashemita a făcut anunțul conform căruia Rajwa Alseif a fost declarată, oficial, prințesa Iordaniei. Ea nu este o fată oarecare.

Soția prințului moștenitor provine dintr-una dintre cele mai bogate și influente familii din Arabia Saudită, apropiată familiei regale. Prințesa Rajwa a studiat la New York, la fel ca Hussein bin Abdullah.

ADVERTISEMENT

Rajwa Alseif s-a născut la Riad, iar Arabia Saudită și Iordania sunt două monarhii care au un rol primordial în islam și împart o graniță lungă. De menționat este că în regatul saudit are loc anual pelerinajul de la Mecca. Totodată, Iordania păzește locurile sfinte musulmane de la Ierusalim.

Prințesa Rajwa a purtat două rochii

La cununia religioasă Prințesa Rajwa a Iordaniei a purtat o rochie creată pentru ea de Elie Saab, designer de renume din Liban. Ținuta a avut mâneci lungi, dar și un decolteu asimetric, în care tânăra arhitectă a arătat superb.

ADVERTISEMENT

Totuși, deși elegantă, soția prințului moștenitor nu a purtat pantofi cu toc. Pe lângă faptul că asta i-a oferit mai multă libertate de mișcare, ea nu a riscat să-l eclipseze pe mire și să fie mai înaltă decât acesta.

De asemenea, la banchetul dat după lăsarea serii în cinstea proaspeților miri, Prințesa Rajwa și-a schimbat ținuta. De această dată, ea a optat pentru o rochie albă, cu trenă și decorațiuni inspirate de ramuri împletite.

ADVERTISEMENT

Semnată de Dolce Gabanna, creația a fost prevăzută cu decolteu în formă de inimă și, de data aceasta, mâneci scurte. Prințesa Rajwa a Iordaniei și-a coafat părul într-un coc, dar a păstrat diadema cu diamante și cerceii pe care i-a purtat în pe parcursul zilei, scrie știrileprotv.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: