Life

Cine este Radu Itu, unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2022. Din ce face acesta bani

Radu Itu este unul dintre cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022. A fost model și antrenor de fitness, iar în prezent are o afacere de succes.
15.12.2021 | 12:15
Cine este Radu Itu unul dintre Faimosii de la Survivor Romania 2022 Din ce face acesta bani
Cine este Radu Itu, unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2022. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Survivor România va reveni în curând pe micile ecrane la Pro Tv. 24 de concurenți împărțiți în două echipe vor participa la competiția din Republica Dominicană.

Marți, au fost anunțate vedetele care vor face parte din echipa Faimoșilor. Printre acestea se numără și Radu Itu.

ADVERTISEMENT

Acesta este un fost model și antrenor de fitness, care în prezent are o afacere de succes.

Cine este Radu Itu, unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2022. Din ce face acesta bani

Radu Itu nu participă pentru prima dată la un show tv. A mai apărut la Ninja Warrior în anul 2018, dar și la Splash, vedete la apă anul acesta.

În trecut a fost un model de succes, dar și antrenor de fitness. apoi a decis să-și dezvolte propria afacere. Deține brandul The Wild Hatter. Radu Itu a decis ca dintr-o pasiune să-și facă un business. Ideea i-a venit după o excursie în Bali unde a intrat într-un magazin de pălării.

ADVERTISEMENT

Primul pas a fost să meargă și să “învețe meserie” de la un pălărier bătrân. Apoi, a dezvoltat o afacere de succes.

“Aveam o pasiune pentru pălării și înainte. Mi-am spus că de ce să nu le fac eu dacă tot am învățat chestia asta. Povestea pasiunii mele, începe în felul următor. Am fost în Bali, am stat o perioadă de timp acolo. Eu am mers acolo să mă relaxez, să mă simt bine, să fac surf.

ADVERTISEMENT

M-am tot plimbat, am explorat insula și am dat de un meșter acolo. Avea în jur de 75-80 de ani și s-a uitat la mine și mi-a zis: ‘Dacă tu crezi că îți place chestia asta, apucă-te să faci pălării. Du-te la tine în țară și apucă-te de acest business că o să reușești'”, spunea acesta într-un interviu în urmă cu ceva vreme.

Radu Itu a anunțat că a început deja să se pregătească pentru Survivor România. A slăbit și mănâncă mult mai puțin.

ADVERTISEMENT

“Am slăbit șapte, opt kilograme, mănânc o dată pe zi, să mă obișnuiesc cu foamea. Nu știu dacă am făcut bine, dar m-am pregătit de foame”, a declarat vedeta la Pro Tv.

Din echipa Faimoșilor mai fac parte: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu și Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT