Life

Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021. A fost asistentă TV la un cunoscut post de televiziune

07.04.2021 | 20:04
Cine este Raluca Dumitru noua concurenta de la Survivor Romania 2021 A fost asistenta TV la un cunoscut post de televiziune
Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021. A fost asistentă TV la un cunoscut post de televiziune. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV Raluca Dumitru este noua concurentă de la Survivor România 2021. Frumoasa brunetă va intra în competiția din Republica Dominicană, acolo unde va încerca să își depășească limitele.

Recent, cele două echipe implicate în lupta pentru marele premiu, Războinicii și Faimoșii, au aflat că patru noi concurente li se vor alătura în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Numele uneia dintre ele Raluca Dumitru, o figură cunoscută publicului din România după ce a fost asistentă la un cunoscut post de televiziune.

Cine este Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România 2021

În viitorul apropiat, după mai multe eliminări, Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 vor primi forțe proaspete. Patru noi concurente vor intra în competiție și vor încerca să dea totul pe trasee, astfel încât să aducă puncte importante pentru echipele din care vor face parte.

ADVERTISEMENT

Una dintre acestea este Raluca Dumitru. În vârstă de 34 de ani, aceasta a acceptat să intre în competiția din Republica Dominicană. Vedeta TV se consideră o persoană ambițioasă și susține că mereu a reușit ce și-a propus în viață, conform Wowbiz.

Publicul din țară o cunoaște foarte bine pe noua concurentă Survivor. De-a lungul ultimilor ani, aceasta a participat la mai multe show-uri. Recent, a prezentat, din postura de asistentă TV, emisiunea ”Star Matinal”, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cariera ei a mai cunoscut și prezențe în videoclipurile mai multor artiști celebri, printre care Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL sau BUG Mafia.

Potrivit sursei citate, vedeta TV și-a dorit mereu să trăiască experiența Survivor România pentru că îi place tot ce este nou și periculos în același timp. În cazul în care va câștiga Marele Premiu, Raluca Dumitru intenționează să-și cumpere un apartament și să investească într-un business.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Dumitru (@raluca__dumitru)

Care este marele premiu la Survivor România 2021

Un număr de 24 de concurenți au acceptat provocarea Survivor România 2021. Câştigătorul sezonului 2 va pleca acasă cu o sumă frumoasă în cont. În ciuda faptului că mai este mult de muncit până la marea finală, concurenții știu că banii pe care îi pot obține în urma competiției nu sunt de lepădat.

Faimosul sau Războinicul care va învinge se întoarce în România mai bogat cu 250.000 lei.

”Survivor România” este un format internațional de succes, care pune la încercare vedete și personalități încă necunoscute publicului larg și le testează inteligența, inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de confortul familiei și de tehnologie.

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română