Life

Cine este Ramona Ilie, noua prezentatoare a matinalului de la Antena Stars. Ce studii are, de fapt

Ramona Ilie s-a alăturat emisiunii matinale ”Showbiz Report”, de la Antena Stars. Cine este, mai exact, noua prezentatoare.
16.01.2023 | 13:49
Cine este Ramona Ilie noua prezentatoare a matinalului de la Antena Stars Ce studii are de fapt
Ce spune Ramona Ilie despre noul ei rol. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Matinalului de pe Antena Stars, ”Showbiz Report” i s-a mai alăturat un membru. Este vorba despre Ramona Ilie, în rol de prezentatoare.

Cine este noua prezentatoare de la ”Showbiz Report”

Ramona Ilie dă startul distracției, de dimineață, de luni până vineri, alături de Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu. Frumoasa moderatoare este încântată de cum a evoluat cariera ei.

ADVERTISEMENT

Fericită peste măsură, Ramona Ilie a anunțat și pe conturile sale de socializare că telespectatorii o vor putea vedea, zilnic, la faimosul matinal. Recunoaște că ceea ce i se întâmplă reprezintă pentru ea o provocare.

”Noul an începe, pentru mine, cu dorințe împlinite! Și da, visele devin realitate atunci când crezi în ele și muncești pentru asta! Sunt fericită să vă anunț că, începând de luni, eu, Natalia, Andrei și Cătălin dăm startul distracției, dis-de-dimineață, la Showbiz Report.

ADVERTISEMENT

E o provocare pentru mine, sunt aproape trei ore de direct, un format nou și o formulă nouă, toate concepute ca să vă facem diminețile mai frumoase. Așa că fiți cu ochii pe noi, de luni până vineri, de la ora 8”, a notat ea pe Facebook.

Ramona Ilie va continua și cu jurnalele de știri mondene

Chiar dacă este nouă în echipa Showbiz Report, Ramona Ilie face parte din echipa Antena Stars de mai mulți ani. Până în prezent, ea a mai prezentat jurnale de știri la acest post tv.

ADVERTISEMENT

De altfel, pe lângă Showbiz Report, frumoasa blondină a subliniat fanilor săi că o vor putea vedea atât la emisiune, cât și la știrile din weekend.

”Și nu uitați că ne vedem și la știri, la Star Magazin-ul de weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 14.00. Wish me luck!”, a mai transmis jurnalista.

ADVERTISEMENT

Până să ajungă în echipa Antena Stars, Ramona Ilie a studiat ”Jurnalism” la FJSC și ”Relații Economice Internaționale” la ASE. De asemenea, a urmat cursurile Intact Media Academy, a mai fost ”Blonda supremă” în cadrul emisiunii ”Te pui cu blondele” și și-a început cariera în jurnalism ca reporter la Antena Stars, așa cum reiese din profilul său de pe facebook.

Dincolo de televiziune, Ramona Ilie își dedică timpul și rețelelor de socializare, acolo unde are mulți admiratori și este foarte activă. Tânăra o duce bine și în plan sentimental, fiind căsătorită din vara lui 2021 cu un bărbat căruia nu i-a dezvăluit numele.

ADVERTISEMENT