Life
notix pixel id

Cine este Relu Pănescu de la Survivor România 2022. Câți ani are, de fapt, războinicul

Relu Pănescu este unul dintre Războinicii de la Survivor România 2022, dar cine este în realitate? Cu ce se ocupă concurentul din jungla dominicană și ce vârstă are?
13.01.2022 | 17:22
Cine este Relu Pănescu de la Survivor România 2022. Câți ani are, de fapt, războinicul
Cine este Relu Păunescu, Războinicul de la Survivor România 2022. Ce vârstă are. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

De meserie, antreprenor, bărbatul este cel mai în vârstă participant al show-ul moderat de Daniel Pavel. Războinicul de la Survivor România 2022 are 50 de ani.

Relu Pănescu este de origine din Arad și este la a doua căsătorie. Concurentul de la Pro TV este însurat cu o femeie pe nume Cerasela, cu care și-a unit destinul în 24 septembrie 2016.

Războinicul și partenera sa de viață au o și fetiță pe nume Alessia Elena, după cum apare în imaginile postate de cei doi în social media.

ADVERTISEMENT

Cine este Relu Păunescu, Războinicul de la Survivor România 2022. Ce vârstă are

De asemenea, Războinicul de la Survivor România 2022 este pasionat de animalele sălbatice, de aici și dorința de a participa la reality show-ul filmat în Republica Dominicană.

Relu Pănescu speră să facă față provocărilor și misiunilor din junglă, de aici și rugămintea cu care a venit în rândul prietenilor și a familiei sale.

ADVERTISEMENT

Bărbatul le-a solicitat cunoscuților să urmărească show-ul de la Pro TV, care are premiera duminică, 16 ianuarie 2022, de la ora 20:30.

Relu Pănescu și soția sa, Cerasela
Relu Pănescu și soția sa, Cerasela. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

„Dragilor, cu această ocazie, vreau să vă anunț oficial, că sunt unul dintre cei care fac parte din echipa Războinicilor, în cadrul reality show-ului Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

Vreau să vă rog, dacă veți avea timpul necesar la dispoziție, să mă urmăriți la Pro TV, din data de 16.01.2022, totodată pe profilul de Facebook, Instagram, Tik Tok, pentru a vedea ceea ce se petrece acolo.

Împreună cu familiile voastre ( mama, tata, frate, soră, soț, soție, copii ), împreună cu toate neamurile voastre, împreună cu iubiții, iubitele voastre.

ADVERTISEMENT

Împreună cu toți prietenii, amicii, cunoștințele, vecinii, colegii și colaboratorii voștrii, să mă încurajați, să fiți alături de mine, să mă susțineți.

Când va fi cazul să mă votați, dar numai dacă merit. De asemenea, vă rog să distribuiți mesajul meu.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc din suflet pentru atenția acordată și pentru fidelitate. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag”, a scris Războinicul pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri