Life

Cine este Relu Pănescu de la Survivor România 2022. Câți ani are, de fapt, războinicul

Relu Pănescu este unul dintre Războinicii de la Survivor România 2022, dar cine este în realitate? Cu ce se ocupă concurentul din jungla dominicană și ce vârstă are?
13.01.2022 | 17:22
Cine este Relu Panescu de la Survivor Romania 2022 Cati ani are de fapt razboinicul
Cine este Relu Păunescu, Războinicul de la Survivor România 2022. Ce vârstă are. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

De meserie, antreprenor, bărbatul este cel mai în vârstă participant al show-ul moderat de Daniel Pavel. Războinicul de la Survivor România 2022 are 50 de ani.

Relu Pănescu este de origine din Arad și este la a doua căsătorie. Concurentul de la Pro TV este însurat cu o femeie pe nume Cerasela, cu care și-a unit destinul în 24 septembrie 2016.

ADVERTISEMENT

Războinicul și partenera sa de viață au o și fetiță pe nume Alessia Elena, după cum apare în imaginile postate de cei doi în social media.

Cine este Relu Păunescu, Războinicul de la Survivor România 2022. Ce vârstă are

De asemenea, Războinicul de la Survivor România 2022 este pasionat de animalele sălbatice, de aici și dorința de a participa la reality show-ul filmat în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Relu Pănescu speră să facă față provocărilor și misiunilor din junglă, de aici și rugămintea cu care a venit în rândul prietenilor și a familiei sale.

Bărbatul le-a solicitat cunoscuților să urmărească show-ul de la Pro TV, care are premiera duminică, 16 ianuarie 2022, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT
Relu Pănescu și soția sa, Cerasela
Relu Pănescu și soția sa, Cerasela. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

„Dragilor, cu această ocazie, vreau să vă anunț oficial, că sunt unul dintre cei care fac parte din echipa Războinicilor, în cadrul reality show-ului Survivor România 2022.

Vreau să vă rog, dacă veți avea timpul necesar la dispoziție, să mă urmăriți la Pro TV, din data de 16.01.2022, totodată pe profilul de Facebook, Instagram, Tik Tok, pentru a vedea ceea ce se petrece acolo.

ADVERTISEMENT

Împreună cu familiile voastre ( mama, tata, frate, soră, soț, soție, copii ), împreună cu toate neamurile voastre, împreună cu iubiții, iubitele voastre.

Împreună cu toți prietenii, amicii, cunoștințele, vecinii, colegii și colaboratorii voștrii, să mă încurajați, să fiți alături de mine, să mă susțineți.

Când va fi cazul să mă votați, dar numai dacă merit. De asemenea, vă rog să distribuiți mesajul meu.

Vă mulțumesc din suflet pentru atenția acordată și pentru fidelitate. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag”, a scris Războinicul pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT