Life

Cine este rivala lui Kate Middleton. Zvonurile spun că între prințul William și ea ar fi o idilă

Cine este rivala lui Kate Middleton în dragoste. Sunt zvonuri care spun că soțul ei, prințul William, ar avea o idilă cu aceasta.
19.03.2023 | 09:02
Cine este rivala lui Kate Middleton Zvonurile spun ca intre printul William si ea ar fi o idila
Prințul William și Kate Middleton
ADVERTISEMENT

Cine este rivala lui Kate Middleton, femeia cu care prințul William ar avea o idilă. Au existat zvonuri care spuneau că celebrul moștenitor al tronului și-ar fi înșelat soția.

Cine este rivala lui Kate Middleton. Soțul ei ar fi avut o idilă cu ea, conform zvonurilor

Rose Hanbury este numele femeii care ar fi rivala în dragoste a lui Kate Middleton. Despre prințul William și Rose s-a spus încă din 2019 că ar avea mai mult o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Recent, au apărut din nou zvonuri legate de o posibilă idilă între prințul de Wales și prietena sa de-o viață, care este marchiza de Cholmondeley și soția lui David Philip Cholmondeley.

Totul după ce prințul Harry a acuzat că Palatul Buckingham a mușamalizat scandalurile în care a fost implicat fratele său. Astfel, el a spus că totul a făcut făcut pentru prințul William, în încercarea de a-l proteja, dar nu același lucru a fost făcut și pentru el.

ADVERTISEMENT

“Au fost fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu”, a declarat Harry în emisiunea Netflix, Harry & Meghan, sugerând că regalitățile au mințit pentru ca imaginea viitorului moștenitor de tron să nu fie pătată.

Rose Hanbury
Rose Hanbury, îmbrăcată într-o rochie albă. foto Hepta

Kate Middleton nu vrea să mai audă de prietena din copilărie a lui William

Kate Middleton ar fi avut și ea o relație de prietenie cu Rose, dar acum nu vrea să mai audă de cea numită „rivala rurală” a sa pentru iubirea lui William.

ADVERTISEMENT

O sursă a spus pentru The Sun că cele două ar fi avut o „ceartă teribilă” și acum nici nu mai poate fi vorba despre o relație de prietenie între ele. Acum, prințul William ar vrea să caute o cale de împăcare pentru a menține relația atât cu Rose Hanbury, cât și cu soțul acesteia, mai ales pentru că locuiesc aproape unii de alții.

“Este bine cunoscut faptul că Kate și Rose au avut o ceartă teribilă. Obișnuiau să fie apropiate, dar nu mai este cazul. William vrea să joace rolul de pacificator pentru ca cele două cupluri să rămână prietene, având în vedere că locuiesc atât de aproape unul de celălalt și au mulți prieteni comuni.

ADVERTISEMENT

Dar Kate a fost clară că nu mai vrea să îi vadă și vrea ca William să îi elimine treptat, în ciuda statutului lor social.”, a spus sursa pentru The Sun.

ADVERTISEMENT