Life

Cine este Robert Buzescu, noul concurent de la Mireasa. Fostul sportiv a reprezentat România la cel mai înalt nivel

Robert Buzescu este cel mai nou concurent al emisiunii Mireasa, difuzată la Antena 1. Tânărul în vârstă de 24 de ani este pasionat de sporturile de iarnă.
23.02.2022 | 18:29
Cine este Robert Buzescu noul concurent de la Mireasa Fostul sportiv a reprezentat Romania la cel mai inalt nivel
Robert Buzescu, noul concurent de la Mireasa. Cine este și ce sport a practicat. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Participantul din show-ul matrimonial moderat de Simona Gherghe este originar din Brașov și are o înclinație aparte pentru lumea sportului. Bărbatul a făcut mereu sport de performanță.

Noul concurent de la Mireasa este campion național la schi sărituri, pasiune pe care a descoperit-o în jurul vârstei de 8 ani, la CSS Brașovia. Sportul i-a fost o a doua casă până la 17 ani.

ADVERTISEMENT

La un moment dat Robert Buzescu era văzut ca un mare talent pentru săriturile cu schiurile, fiind lăudat de profesorul său, care îl vedea ajungând în primii 10 săritori ai lumii.

Robert Buzescu, noul concurent de la Mireasa. Cine este și ce sport a practicat

Robert Buzescu este un tânăr de 24 de ani, în căutarea sufletului pereche. Noul concurent de la Mireasa visează la o femeie care să-i fie alături în cele mai grele momente și să devină tată cât mai curând.

ADVERTISEMENT

Tânărul știe cum vrea să arate femeia ideală pentru el, precizând că deja are o persoană pe care a pus ochii. Participantul de la Antena 1 o place pe Sabrina, dar tânăra este implicată acum într-o relație.

Părinții săi s-au despărțit în urmă cu ani buni, de aici și ambiția de care a dat dovadă. Robert Buzescu și-a croit singur drumul în viață și are o afacere proprie legată de vânzarea de automobile.

ADVERTISEMENT
Robert Buzescu de la Mireasa
Robert Buzescu de la Mireasa. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

„Mă numesc Robert, am 24 de ani și sunt din Brașov. De mic am fost pasionat de sporturile extreme de aceea m-am apucat de schi sărituri, care cred eu că este un sport extrem.

Am practicat schi sărituri de la vârsta de șase ani până la vârsta de 17 ani. Visul meu este ca până la vârsta de 30 de ani e să ajung milionar. O să îmi realizez visul ăsta, e realizabil. Copilăria mea a fost bazată numai pe sport.

ADVERTISEMENT

Aveam o vârstă foarte fragedă când ai mei s-au despărțit, iar de acolo tatăl meu a plecat pe un drum, eu am rămas cu mama și de atunci nu mai am o relație strânsă cu tata. Vorbim, mă văd cu el, dar nu mai e la fel”, a spus concurentul de la Mireasa pentru a1.ro.

Cine este Robert Buzescu, noul participant de la Mireasa, sezonul 5. E pasionat de ski

Noul concurent al emisiunii matrimoniale Mireasa, sezonul 5, a muncit enorm pentru pasiunea sa. Robert Buzescu a iubit prima oară skateboardingul pe care l-a practicat timp de 4 ani, apoi s-a reorientat.

Tânărul de 24 ani a fost văzut ca un sportiv cu un potențial foarte mare, în special în jurul vârstei de 16 ani când se pregătea pentru diferite concursuri olimpice legate de ski sărituri.

„Are toate atuurile să-și îndeplinească acest frumos vis. Însă trebuie să muncească foarte mult, pentru că greul de-abia de aici începe. Nu exagerez când afirm că a făcut bici din nimic.

La Festivalul Olimpic al Tineretului European recent desfășurat, a întrecut sportivi care au trudit ani de zile. Realizările-i de până acum se datorează în mare parte talentului. În săritură are un echilibru fantastic.

Știe să-și echilibreze foarte bine propriul corp – fază în care mulți se pierd. În săriturile cu schiurile poziția de desprindere e cea mai importantă. Dacă ai echilibru și tupeu nu există să nu ajungi departe.

Dacă se pune la punct și cu forța, prin antrenamente fizice, pe Robert nu-l poate opri nimeni din ascensiunea spre Top 10”, a declarat în urmă cu ceva timp prof. Gheorghe Bailă pentru bzb.ro.

ADVERTISEMENT