News

Cine este românca găsită moartă într-o prăpastie din Italia. Femeia de 30 de ani locuia în Torino și era pasionată de munte

O româncă a fost găsită moartă într-o prăpastie din Italia. Femeia avea 30 de ani, locuia în Torino și era pasionată de natură, mersul pe munte și activitățile în aer liber.
09.06.2022 | 15:27
Cine este romanca gasita moarta intro prapastie din Italia Femeia de 30 de ani locuia in Torino si era pasionata de munte
Trupul femeii a fost găsit într-o prăpastie de 100 de metri. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O româncă a fost găsită moartă într-o prăpastie de 100 de metri, în Italia. Femeia în vârstă de 30 de ani era dată dispărută la începutul săptămânii, de către familie și colegii de muncă.

Românca a murit într-o prăpastie din Italia, după ce a plecat singură într-o plimbare

Ecaterina Dănilă era stabilită în Torino și, fiind pasionată de natură și plimbări în aer liber, plecase de una singură duminică seară, într-o excursie.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tânăra se aventurase pe creasta Gran Vaudala, din localitatea Ceresole Reale, situată în provincia Torino. Potrivit La Repubblica, vremea nu ar fi fost una favorabilă în acea zi.

A doua zi, românca nu a mai ajuns la serviciu, drept urmare colegii i s-au alarmat și au contactat-o pe mama sa. Speriată, femeia a alertat autoritățile.

ADVERTISEMENT

Abia a doua zi, marți, trupul neînsuflețit al tinerei a fost identificat în prăpastia adâncă. Operațiunea de căutare a ei a fost una destul de amplă și cu câini de detectare a urmelor.

Atunci când i s-a găsit mașina, salvatorii au reușit să o descopere mai rapid. Între timp, pe contul de facebook al Ecaterinei Dănilă se găsesc multe fotografii din timpul călătoriilor ei.

ADVERTISEMENT

Ultima postare a româncei este chiar de la locul tragediei. Se crede că s-a dezechilibrat și așa a căzut în gol.

Mesaje de condoleanțe pe contul de facebook al Ecaterinei Dănilă

Tot pe contul de facebook al tinerei se găsesc în prezent și multe mesaje de condoleanțe. Mulți dintre cei care au cunoscut-o regretă pierderea sa.

ADVERTISEMENT

”Pentru că viața e un fior, e totul un echilibru deasupra nebuniei…. Ciao Katia! Te-a trădat muntele, natura, ceea ce iubeai să faci… Într-o clipă, visele tale, proiectele tale, au fost șterse… Și m-ai lăsat aici, plină de neîncredere… Deja îmi lipsești, prietena mea”, a scris un apropiat pe contul de facebook al tinerei.

”Drăguță precum soarele, ochi albaștri și un zâmbet superb. Citesc știrea și încă nu-mi vine să cred. Păstrez aproape amintirile discuților noastre în vestiarul sălii de sport. Sunt distrusă. Ciao, Ecaterina!”, a mai scris un alt apropiat.

ADVERTISEMENT