News

Cine este românul care a murit înecat în apele insulei grecești Lefkada: ”Liviu era un băiat plin de viață, de umor”

Pentru Liviu, un tânăr din județul Slobozia, o vacanță în Grecia s-a încheiat tragic. Românul a murit în apele insulei Lefkada după ce ambarcațiunea în care se afla alături de câțiva prieteni a fost răsturnată de valuri.
05.09.2022 | 20:09
Cine este romanul care a murit inecat in apele insulei grecesti Lefkada Liviu era un baiat plin de viata de umor
Liviu, un tânăr de 35 de ani, e românul înecat în insula grecească Lefkada. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nouă români au fost dați dispăruți în urmă cu câteva zile, în Grecia, zona Lefkada. Mai multe echipaje au intervenit pentru salvarea lor.

Liviu, un tânăr de 35 de ani, e românul înecat în insula grecească Lefkada

Din păcate, pentru Liviu, un tânăr de 35 de ani din Fierbinți, județul Slobozia, nu s-a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a murit în apele insulei Lefkada, în apropiere de Kefalonia. Ambarcațiunea în care se afla alături de prieteni a fost răsturnată de valurile uriașe produse de o furtună violentă.

Se pare că Liviu era singurul care nu purta vestă de salvare. Fiind un bun înotător, acesta se baza pe aptitudinile sale, scrie Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mai multe ore, echipele de salvare i-au căutat pe tânăr și pe prietenii săi în mare. Opt dintre membrii grupului au fost găsiți şi salvați. Pentru Liviu, din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic.

”Era un sportiv, Liviu, Dumnezeu să-l odihnească în pace. Era un sportiv înnăscut, un înotător foarte bun”, spune primarul din Fierbinți, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Ce spun cunoscuții despre Liviu, românul care a murit înecat în apele insulei grecești Lefkada: ”Era un băiat plin de viață, de umor”

Alexandra, o tânără care l-a cunoscut pe Liviu, scrie un mesaj emoționat pe Facebook după ce a aflat de decesul acestuia.

Ea îl descrie ca fiind ”un băiat bun, plin de viață, umor… și durere. Un băiat care a încercat cât a putut, să depășească traumele copilăriei lui și ale familiei toxice care încă îl înconjura.

ADVERTISEMENT

Un băiat care nu înceta să iubească și neiubibilul…”, scrie aceasta.

Se pare că Liviu plecase în concediu într-un moment greu din viața lui, ”în care se căuta pe sine și încerca să dea sens propriei vieți și să se elibereze de trecut..”

”Un accident pe mare, fără vesta de salvare. Un accident în concediul în care plecase într-o stare emoțională nu tocmai bună, într-un moment de răscruce din viața lui.

Un moment în care se căuta pe sine și încerca să dea sens propriei vieți și să se elibereze de trecut…”, mai adaugă Alexandra în postare.

ADVERTISEMENT
Tags: