Cine este românul care a scandat anti-PSD la meciul Simonei Halep! Românca a reacționat la final

Marian Popovici   
în Galerie foto
13/08/2018, 00:01
Cine este românul care a scandat anti-PSD la meciul Simonei Halep! Românca a reacționat la final GALERIE FOTO
Cine este românul care a strigat anti-PSD la meciul Simonei Halep! Românca a reacționat la final

Finala dintre Simona Halep și Sloane Stephens de la Montreal a fost întreruptă de o persoană care a strigat într-un moment de liniște un mesaj cu conotații politice. La puțin timp după meci s-a aflat și cine este românul care a strigat anti-PSD la meciul Simonei Halep.

Conform adevarul.ro, este vorba de un cetățean stabilit în Canada de mai bine de 20 de ani, unde desfășoară afaceri în construcții, Deşi este căsătorit cu o canadiancă, iar copiii săi sunt născuţi la Montreal, urmăreşte atent evenimentele din ţară, fiind un aprig contestatar al regimului politic din România. Ulterior şi alţi români din tribună au scandat împotriva partidului aflat la guvernare în România – VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Citeşte şi:

Cine este românul care a strigat anti-PSD la meciul Simonei Halep! Mesajul tăios al campioanei noastre

Incidentul s-a petrecut în game-ul trei din primul set, când Simona conducea cu 40-0. Campioana noastră a reușit să se impună cu scorul de 7-6, 3-6, 6-4 și să câștige al 19-lea titlu WTA din carieră și al treilea din acest an după Shenzen și Roland Garros.

La ceremonia de premiere, Simona Halep nu a rămas datoare și după ce a vorbit în limba engleză, a ținut să transmită și un mesaj în limba română, care nu a fost deloc moale: “Mulţumesc pentru susţinere şi pentru cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi vă rog să veniţi să respectaţi această încăpere pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri. Mulţumesc” 

Liderul mondial a stârnit și curiozitatea presei internaționale care a vrut să afle totul despre mesajul româncei.  Astfel, la conferinţa de presă care a urmat partidei, prima jucătoare a lumii a fost întrebată despre discursul pe care l-a avut şi ce le-a transmis românilor din tribune.

Pentru Simona Halep urmează acum trofeul de la Cincinnati acolo unde a plecat cu un avion privat.  Românca și-a consolidat locul 1 în clasamentul WTA, pe care-l va ocupa pentru a 41-a săptămână și pe care-l va păstra și la sfârșitul turneului de la Cincinnati. Calificată direct în turul 2 la competiția americană, Simona ar putea debuta chiar împotriva Irinei Begu, în cazul în care aceasta din urmă va reuși să treacă de o jucătoare venită din calificări în runda inaugurală a turneului.
sursa: adevarul.ro
Închide ×