News

Cine este Sabine Boghici, actrița de origine română moartă în Brazilia. A furat 150 de milioane de dolari de la mama ei

Actrița s-a prăbușit de la fereastra unei camere de hotel. A fost implicată într-un scandal, după ce și-a jefuit și chinuit mama.
22.09.2023 | 14:58
Cine este Sabine Boghici actrita de origine romana moarta in Brazilia A furat 150 de milioane de dolari de la mama ei
Cine este Sabine Boghici, actrița de origine română moartă în Brazilia. Colaj Fanatik/ Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cine este Sabine Boghici, actrița de origine română moartă în Brazilia. Decesul femeii de 49 de ani a șocat întreaga comunitate din Rio de Janeiro și ridică foarte multe suspiciuni. Actrița s-a prăbușit de la geamul unui hotel.

Cine este Sabine Boghici, actrița de origine română moartă în Brazilia

Românca, stabilită cu familia în Brazilia, ar fi căzut de la fereastra camerei în care era cazată, pe 14 septembrie. La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical, însă femeia era deja moartă.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii iau în calcul varianta sinudicerii, având în vedere că în camera hotelului din Rio de Janeiro a fost găsit un bilet de adio. În continuare sunt desfșurate cercetări, pentru a afla dacă este vorba într-adevăr de un act suicidal.

Numele româncei Sabine Boghici a fost implicat într-un scandal monstru, în anul 2022. Actrița a fost acuzată că și-a jefuit mama. Mai exact, Boghici împreună cu partenera sa de viață, Rosa Stanesco Nicolau, ar fi furat 16 tablouri de colecție.

ADVERTISEMENT

Operele erau semnate de artiști precum Emiliano Di Cavalcanti și valorau o avere. Mai exact, Sabine a pus la cale un plan halucinant. A angajat mai multe persoane care să o păcălească pe mama ei că au anumite „puteri” și sunt „clarvăzători”.

Cum a reușit să o păcălească pe mamă. A legat-o și a înfometat-o

Acestea le-au spus femeii că fiica sa este grav bolnavă și va muri. Apoi, au convins-o să urmeze „ședințe spirituale”. Întreaga „operațiune” a durat aproape trei ani, din anul 2020, perioadă în care femeii de 87 de ani i-au fost furate opere de artă, bijuterii și ceasuri în valoare de aproape 150 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Sabine a început să își izoleze și să își terorizeze mama. A ținut-o în casă, a înfometat-o și a legat-o. În cele din urmă, văduva româncă de 87 de ani a reușit să fugă din apartamentul în care era ținută cu forța. A mers la o prietenă și a apelat la ajutorul autorităților.

„Mi-a luat aproape un an ca să depun plângerea. Eram foarte speriată și cu sentimentul unei mame: Cum pot să-mi raportez fiica?”, declara femeia după ce s-a hotărât să anunțe polițiștii.

ADVERTISEMENT

În ianuarie anul trecut, femeia și-a denunțat fiica. Sabine a fost închisă și eliberată pe cauțiune în martie. Deși a încercat să își refacă imaginea, nu a reușit. Anchetatorii bănuiesc că acesta ar putea fi motivul pentru care a ales să se omoare.

 

ADVERTISEMENT