Life

Cine este Sadhguru, care a adunat mii de oameni la București. Are un scop bine stabilit

Sadhguru a fost întâmpinat de mii de oameni la Arenele Romane, joi, 21 aprilie 2022. Cel mai cunoscut yoghin din întreaga lume s-a întâlnit cu foarte multe vedete autohtone, dar cine este el?
22.04.2022 | 23:14
Cine este Sadhguru care a adunat mii de oameni la Bucuresti Are un scop bine stabilit
Cine este Sadhguru, întâmpinat de mii de oameni la Arenele Romane. Care e misiunea sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Înțeleptul de origine indiană, pe numele său adevărat, Jaggi Vasudev, are 64 de ani și este cunoscut pentru activitatea pe care o desfășoară la nivel mondial. Aflat într-un turneu de 100 de zile, acesta a ajuns și în România.

Cine este Sadhguru, întâmpinat de mii de oameni la Arenele Romane. Care e misiunea sa

Sadhguru este un celebru lider spiritual, care le vorbește oamenilor de pretutindeni despre importanţa salvării solului. Yoghinul s-a întâlnit cu numeroase personalități, inclusiv de la noi, printre acesta fiind și ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, Loredana Groza, Andreea Raicu și vloggerița Mimi au fost prezente la evenimentul care s-a desfășurat la Arenele Romane în urmă cu o seară. Fondatorul mișcării Salvează Solul este cel mai urmărit înțelept din lume.

Are 2,2 miliarde de vizualizări pe reţelele de socializare, acolo unde vorbește despre protejarea solului, dar și despre foametea care ne-ar putea paște în cazul în care nu avem grijă de pământul nostru.

ADVERTISEMENT

În misiunea sa de a salva solul planetei, marele yoghin a vorbit deschis despre fericire și pace, sfaturile sale fiind ascultate de 8.000 de oameni. El merge 30.000 de kilometri, în 100 de zile, pentru a transmite acest mesaj în 24 de țări.

Călătoria sa este realizată pe motocicletă și a început la Londra, urmând ca ultima să aibă loc în sudul Indiei, totul pentru a le vorbi oamenilor despre importanța conservării solului, cât și a apei.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca, Sadhguru și Loredana Groza
Andreea Esca și Loredana Groza, la evenimentul ținut de Sadhguru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Sadhguru, advertisment pentru oamenii din întreaga lume

„Doar două generații au mâncat bine și gata, am uitat. Foameatea este cel cumplit lucru din care poți muri, pentru că îți ia cam trei-patru săptămâni să mori din asta. Până în 2032, 3,5 miliarde de oameni nu vor mai avea apă de băut.

Chiar credeți că vor rămâne acolo să moară de sete? Nu, ei vor migra. Unde credeți că vor merge? Vor merge acolo unde este mâncare și apă. Și toate astea sunt cauzate de solul prea slab”, le-a spus Sadhguru românilor care au venit să-l asculte la Arenele Romane, scrie stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Înțeleptul indian a fost primit cu brațele deschise și a acordat mai multe interviuri. Renumitul yoghin își dorește să mobilizeze 3,5 miliarde de oameni, care să pună presiuni pe autorități pentru a căuta soluții viabile pentru solul care devine tot mai sărac.

Pe de altă parte, au fost și persoane publice care au avut un discurs contradictoriu cu al lui Sadhguru. Dan Negru a comparat evenimentul și prezența acestui guru cu rolul Bisericii.

„Un guru yoghin a adunat mii de oameni în București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută îmi trimite în fiecare dimineață, pe WhatsApp, câte o mantră. Când i-am spus să încerce și cu Tatăl Nostru m-a privit cu mirare. Eram retrograd.

Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. Alungă spiritele rele, mi-a explicat. Când i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem… Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalți vor să te facă altceva!”, a notat prezentatorul pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: