News

Cine este Șerban Michelle Antonio, ”bombardierul cu Mercedes”. A postat filmulețe din cada cu spumă, în timp ce râdea de polițiști

Michelle Antonio Șerban e personajul momentului în România, după imaginile virale în care a sfidat mai mulți polițiști și jandarmi.
27.10.2022 | 11:59
Cine este Serban Michelle Antonio bombardierul cu Mercedes A postat filmulete din cada cu spuma in timp ce radea de politisti
Bombardierul cu Mercedes, fiul unei cunoscute maneliste. Foto: Gândul
ADVERTISEMENT

Incidentul e deja arhicunoscut de toată lumea și criticat aspru pentru modul în care au acționat oamenii legii.

Cine e Șerban Michelle Antonio, ”bombardierul cu Mercedes”

După mai multe minute în care oamenii legii au încercat să-l dea jos din Mercedesul său, bărbatul a demarat în trombă și și-a abandonat mașina la 1 kilometru de incident. Ulterior, acesta s-a ascuns acasă la o rudă, de unde trimițea mesaje ironice pe internet, în care râdea de Poliție sau Jandarmerie.

ADVERTISEMENT

Astăzi, în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în zona intersecției b-dul Ghe. Șincai cu b-dul Tineretului, au observat un autovehicul care a încălcat mai multe reguli de circulație și care se deplasa haotic.

Cu aceasta ocazie, autovehiculul a fost blocat în trafic, moment în care, conducătorul auto, un bărbat, a refuzat legitimarea și s-a sustras controlului, a demarat și a lovit alte două autovehicule aflate în trafic. În urma evenimentului, autovehiculul a fost dat în atenție în vederea depistării. Autovehicul a fost depistat pe o stradă din sectorul 4”, rezuma incidentul Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cine e șoferul? Adevărul a ieșit la iveală la 24 de ore de la incident, polițiștii constatând că au de-a face cu un individ care se numește Michelle Antonio Șerban.

”Bărbatul a fost depistat de către poliţiştii Secţiei 19. Acesta urmează a fi condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor”, transmiteau oficialii Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Antonio a reușit să se ascundă pe timpul nopții, momente în care era căutat. Mai mult, a postat filmulețe din cadă, în timp ce făcea baie și se relaxa, prin care ridiculiza Poliția și Jandarmeria.

”Bombarierul care a pus pe jar autoritățile e nimeni altul decât fiul cântăreței Roxy Manelista și al unui personaj din lumea interlopă sub numele Dan Chelie”, transmite Gândul, conform unor surse.

ADVERTISEMENT

Potrivit Gândul, mașina la care se afla la volan Michelle aparține mamei sale Roxana Ghiță, cunoscută sub numele de ”Roxy Manelista”, originară din clanul Ștoacă.

ADVERTISEMENT
Tags: