Life

Cine este Seya, noua concurentă de la Puterea Dragostei. Ce face pentru bani

17.02.2021 | 09:45
Cine este Seya noua concurenta de la Puterea Dragostei Ce face pentru bani
Cine este Seya, noua concurentă de la Puterea Dragostei. Ce face pentru bani. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă concurentă va lua parte la îndrăgitul show matrimonial de pe Kanal D, „Puterea Dragostei”. Este vorba despre Seya, o cântăreață care s-a lansat în industria muzicală în urmă cu câțiva ani. 

Telespectatorii vor face cunoștință cu frumoasa brunetă în ediția din această seară, 17 februarie 2021. Seya este cunoscută în mediul online de ceva timp, după ce a debutat în industria muzicală cu melodia „Chocolata”, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra a avut mai multe concerte în alte țări ale lumii, dat fiind succesul pe care l-a avut odată cu lansarea piesei menționate anterior și se bucură de sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cine este Seya, noua concurentă de la Puterea Dragostei. Ce face pentru bani

Surpriză pentru fanii emisiunii „Puterea Dragostei” în această seară! Telespectatorii vor face cunoștință cu Seya, o prezență apreciată în mediul online, după ce s-a lansat în muzică acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Melodia ei de debut, „Chocolata”, i-a adus succesul, având zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Recent, bruneta a realizat un cover după maneua „Toate diamantele” și a fost deja ascultată de peste 100.000 de persoane.

Seya îi va lăsa pe băieții de la show-ul matrimonial fără cuvinte datorită apariției ei incendiare, într-o rochie roșie, care îi pune formele în evidență. Tânăra dansează cu cazi, unul dintre concurenți, însă rămâne de văzut cui îi va face ochi dulci în Istanbul.

ADVERTISEMENT

Cine este Seya, noua concurentă de la Puterea Dragostei

Seya este originară din Chișinău, Republica Moldova, părinții ei fiind basarabeni. După „Chocolata”, au urmat mai multe piese lansate de-a lungul timpului, cum ar fi „Muy Loco”, „Criminal”, „Tocame”, „Honey Money” sau „Bastardo”. Tânăra a înregistrat mai multe cover-uri ale unor piese de dragoste turcești.

Pe numele real Silvia Costache, bruneta a avut ocazia inedită de a cânta la deschiderea concertului Rihannei din Kazahstan, în urmă cu câțiva ani, potrivit apropomagazin.md.

ADVERTISEMENT

„Vestea m-a şocat şi pe mine. Sinceră să fiu, nu mă aşteptam la un asemenea succes, mai ales la vârsta asta. Şi sunt foarte fericită! În cadrul evenimentului voi cânta piese din repertoriul meu, dar şi una de-a Rihannei, pe care o iubesc mult! Şi nu, încă nu ştiu ce voi purta pe scena din Kazahstan”, a declarat artista pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT