Life

Chinul sufletesc al unei mari actrițe! Adriana Trandafir a fost nevoită să se despartă de fiul ei când acesta avea doar 7 ani

Adriana Trandafir este mereu veselă și cu zâmbetul pe buze. Sunt puțini cei care știu că a avut o viață plină de necazuri. Actrița a izbucnit în lacrimi la Asia Express în momentul în care și-a amintit de fiul său.
29.09.2021 | 15:49
Chinul sufletesc al unei mari actrite Adriana Trandafir a fost nevoita sa se desparta de fiul ei cand acesta avea doar 7 ani
Cine este și ce meserie are Ștefan Bogrea. Adriana Trandafir a fost nevoită să se despartă de fiul său când acesta avea 7 ani
ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir a suferit ani la rând pentru că a pierdut custodia băiatului ei. La acel moment Ștefan, fiul actriței, avea doar 7 ani.

În noul sezon din Asia Express, actrița și-a deschis sufletul și nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care și-a adus aminte de băiatul ei.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bogrea este acum un tânăr în toată firea. Are 29 de ani și este avocat.

Cine este și ce meserie are Ștefan Bogrea. Adriana Trandafir a fost nevoită să se despartă de fiul său când acesta avea 7 ani

Adriana Trandafir a trecut prin multe momente dificile de-a lungul vieții, chiar dacă publicul a văzut-o mereu cu zâmbetul pe buze. Actrița are din prima căsătorie un băiat, Ștefan. După divorț a pierdut custodia, judecătorul considerând că meseria de actor nu îi poate permite să-l crească pe băiat.

Dureros a fost și faptul că tatăl actriței a depus mărturie la vremea respectivă împotriva ei. Astfel,  Adriana Trandafir nu a putut să-și vadă fiul cum crește.

ADVERTISEMENT

“Sunt lucruri care au trecut, pe care le-am depășit, lucruri foarte grele. Cel mai rău îmi pare de suferința lui Ștefan, de nopțile lui de somn și nesomn, mai ales de cele de nesomn. A fost un lucru care face parte din viața mea, din trăirile mele, din suferințele și disperările mele”, spunea în trecut actrița pentru viva.ro.

Adriana Trandafir s-a măritat a doua oară și are o fiică, Maria Speranța. Amintindu-și momente dureroase prin care a trecut, actrița a izbucnit în lacrimi în cadrul emisiunii Asia Express. 

ADVERTISEMENT

“M-am trezit emoționată, modificată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă, nu aș fi vrut să vorbesc despre asta vreodată. (…) Am născut-o pe Maria Speranța la 45 de ani. Mă gândesc tot timpul la Ștefan. (…) Când mi l-a luat pe Ștefan, am crezut că viața s-a terminat pentru mine.

Că nu puteam să mai merg o clipă înainte și i-am spus că sunt părinți ucigași care se duc la închisori pentru copii. Îmi este dor de Ștefan și de toată copilăria lui fără mamă și fără mine. Dar am iertat tot și am mers mai departe”, a spus printre lacrimi Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă fiul actriței

Ștefan a avut mereu o relație foarte bună cu mama sa, dar și cu Maria Speranța. Cei doi tineri își petrec timpul împreună de câte ori pot. Acum, fiul actriței are 29 de ani și este avocat.

“Sunt fericită că relația mea cu Ștefan este foarte bună și este un avocat de care sunt mândră. Îl iubesc necondiționat”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT