Life

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa, presupusa iubită a lui Sișu. Din ce face bani

Bia Khalifa este o tânără de 20 de ani despre care se spune că ar fi noua iubită lui Tudor Sișu din „La Familia”.
27.10.2021 | 15:00
Cine este si cu ce se ocupa Bia Khalifa presupusa iubita a lui Sisu Din ce face bani
Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa, presupusa iubită a lui Sișu. Din ce face bani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Blondina a apărut în emisiunea iUmor, de la Antena 1, unde a apărut „îmbrăcată” numai în măști de protecție, iar înainte a fost partenera de viață a lui Dani Mocanu.

Tânăra, pe numele ei adevărat Bianca Niculai, a uimit juriul prin felul în care și-a făcut apariția, dar și prin atitudinea sa. În plus, i-a impresioant pe oameni cu meseria sa.

ADVERTISEMENT

Presupusa iubită a lui Sișu a dezvăluit din ce face bani, Bia Khalifa precizând că îi intră în cont sume importante în fiecare lună.

Bia Khalia, despre meseria sa. Cum își câștigă banii presupusa iubită a lui Sișu

Bia Khalia nu a ascuns nici faptul că are numai 8 clase, dar asta nu o împiedică să se bucure de venituri generoase. Ea vinde fotografii deocheate pe o platformă cunoscută.

ADVERTISEMENT

Imaginile fac deliciul bărbaților, care au șansa să o vadă pe blondină complet goală pentru o anumită sumă de bani. Adulții au posibilitatea să plătească un abonament lunar, acesta având prețul de 50 de dolari pe lună.

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă.

ADVERTISEMENT

Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai la iUmor, notează a1.ro.

Bia Khalia, primele declarații despre relația cu Sișu

De câteva zile Bia Khalifa este din nou în atenția publică, după ce au apărut mai multe imagini în care apare alături de Sișu din formația „La Familia”, despre care spune că este iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la iUmor a dezvăluit că povestea de dragoste este abia la început, dar este una extrem de intensă din multe puncte de vedere.

Blondina vorbește despre sentimente foarte puternice, Bia Khalifa având numai cuvinte de laudă pentru Sișu. Tânăra spune că artistul este cizelat, asumat și calculat.

„Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât. Totul este roz pentru că abia începe relația.

Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată. Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK. 

Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică. Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK. De la el învăț să fiu femeie, în primul rând.

Mă simt iubită, apreciată și importantă. Mă simt bine în preajma lui, mă simt în confortul meu, în zona mea de confort”, a declarat Bia Khalifa pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT