News

Cine este și cu ce se ocupă fiul lui Ludovic Orban. Premierul României este foarte mândru de Andrei

03.05.2020 | 17:56
Cine este si cu ce se ocupa fiul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei este foarte mandru de Andrei
Dezvăluiri despre familia lui Ludovic Orban. Foto: Ludovic Orban Monica Anisie Ministrul Invatamantului INQUAM Photos Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban rămâne un personaj misterios, cu toate că este printre cei mai cunoscuți membri PNL și conduce România de mai bine de jumătate de an.

Băiatul lui Ludovic Orban, „o minte sclipitoare”

Premierul a fost mereu discret atunci când vine vorba viața personală, în special atunci când trebuie să vorbească despre soția și băiatul său, Tudor Andrei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, conform Capital, Cristina Țopescu l-a determinat pe Ludovic Orban să vorbească despre viața personală, astfel că românii au putut afla cine este fiul lui Orban, Tudor Andrei, un tânăr în vârstă de 20 de ani.

Conform sursei citate, în septembrie 2017, Cristina Țopescu l-a avut invitat în cadrul emisiunii „Interviuri (ne)convenționale” pe cel care avea să devină premierul României, Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Orban vorbea în acel moment despre fiul său, care avea 18 ani. „Merge pe 18. E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat.

Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii.

ADVERTISEMENT

Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă”, dezvăluia Orban.

Între timp, Tudor Andrei a devenit student în anul II la Universitatea București, Facultatea de Matematică și Informatică din București.

ADVERTISEMENT
Mihaela Orban, soția lui Ludovic Orban
Mihaela Orban, soția lui Ludovic Orban. Foto: Capital

Soția, un psiholog cunoscut

Despre soția lui Ludovic Orban se știu și mai puține, însă jurnaliștii de la Capital precizează că Mihaela Orban este de profesie psiholog, „unul foarte bun” conform celor care o cunosc.

De asemenea, doamna Orban este directoarea unei grădinițe private din Capitală și psihopedagog. Pe lângă aceste lucruri, Mihaela Orban e consilier în cadrul Fundației Miruna, care se ocupă cu „educarea tinerilor din România”.

ADVERTISEMENT