Life

Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Florin Salam FOTO

24.06.2020 | 17:25
Cine este si cu ce se ocupa fratele lui Florin Salam FOTO
Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Florin Salam FOTO. Sursa foto: Captură Video
ADVERTISEMENT

Florin Salam este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de manele din România, meserie pe care și-a ales-o grație fratelui său, Nelu, care l-a îndrumt să aleagă această cale.

Despre fratele artistului, Ion Stoian, sau Nelu, așa cum îi spun apropiașii, nu se știu multe lucruri. Nu este la fel de celebru, dar, cu siguranță, este cel puțin la fel de talentat ca și fratele lui mai mic, Florin.

ADVERTISEMENT

Talentul pare a fi o trăsătură de familie în neamul lui Florin Salam, pentru că și Nelu, fratele mai mare al artistului, este un lăutar foarte apreciat în lumea muzicii de petrecere.

Cine este fratele lui Florin Salam. Cât de bine seamănă amândoi

Potrivit wowbiz.ro, Nelu este un lăutar foarte apreciat de iubitorii de gen. Cântă și instrumental și cu vocea. În fotografie, Florin Salam se află alături de fratele lui, Nelu, și de sora lor, chiar la nunta artistului cu Fănica, prima lui soție.

ADVERTISEMENT

 

florin salam, frate, nelu stoian
Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Florin Salam
sursă foto: wowbiz.ro

Florin Salam, în scandal cu familia fostei soții

La 11 ani de la moartea Fămicăi, fosta soție a lui Florin Salam, familia acesteia îl acuză pe manelist de lucruri greu de imaginat. Bătăi, amenințări și înjurii, tăinuite până acum de dragul celor doi copii.

Șirul acuzațiilor a continuat zile la rând, însă artistul nu a vrut să comenteze nimic din ce au spus mama și fratele fostei soții. Potrivit wowbiz, el este împăcat cu el însuși. Știe ce a făcut pentru Fănica și cât a sufrit după moartea ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Florin Salam crede că toate ieșirile publice ale celor doi au un cu totul alt scop și nu încearcă, nici pe departe, să facă dreptate.

 

Tags: