Life

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Dinu. Vedeta Românii au Talent și-a refăcut viața alături de un bărbat celebru

05.02.2021 | 12:52
Cine este si cu ce se ocupa iubitul Alexandrei Dinu Vedeta Romanii au Talent sia refacut viata alaturi de un barbat celebru
Cine este și cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Dinu. Vedeta Românii au Talent și-a refăcut viața alături de un bărbat celebru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Dinu și-a refăcut viața sentimentală după divorțul de fotbalistul Adrian Mutu, departe de țara natală. Jurata de la „Românii au talent” trăiește o poveste minunată alături de un bărbat celebru de la Hollywood, care o face fericită. 

Frumoasa actriță se iubește cu Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii „Loving Pablo”. Blondina și bărbatul sunt împreună de ani buni, dragostea lor fiind una puternică, dovadă că vedeta a luat decizia de a se muta în Statele Unite ale Americii după 16 ani petrecuți în Italia.

ADVERTISEMENT

Artista și-a găsit liniștea și fericirea în brațele producătorului american, Alexandra Dinu fiind în culmea fericirii la brațul partenerului ei de viață, care a cucerit-o iremediabil. În plus, Jeffrey Greesnstein are numai cuvinte de laudă la adresa actriței pe care o numește „unica iubire”.

Alexandra Dinu, poveste de dragoste cu un producător celebru. Cine e iubitul actriței

„Singura și unica… Aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în atât de multe feluri.  Pentru mine, ea este unica dragoste a vieții mele. Din fericire sau din nefericire pentru ea. Căci sunt sigur că ar prefera două declarații separate, ziua ei de naștere este în apropierea Anului Nou.

ADVERTISEMENT

Așa că, la începutul anului, mă declar norocos, recunoscător și entuziasmat să fiu cu ea pentru încă un an de aventuri pe care viața ni le va aduce.

 Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște.

ADVERTISEMENT

Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am.

Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”, este mesajul pe care Jeffrey Greesnstein l-a lăsat în online de ziua de naștere a Alexandrei Dinu.

ADVERTISEMENT

Producătorul de origine americană are foarte mare succes la Hollywood, acolo unde s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a mai bine de 50 de filme produse de studio. Totodată, bărbatul este unul dintre producătorii seriei „Eroi de sacrificiu”.

În plus, iubitul juratei de la „Românii au talent” a fost promovat recent drept președinte al companiei Millennium. Jeffrey Greenstein a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Florida.

ADVERTISEMENT