Life

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Smiley. Ioana Maria are o meserie surprinzătoare acum

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Smiley. Ioana Maria are o meserie surprinzătoare acum, totul datorită fiului său.
27.11.2022 | 09:37
Cine este si cu ce se ocupa mama lui Smiley Ioana Maria are o meserie surprinzatoare acum
Cine este și cu ce se ocupă mama lui Smiley. sursa foto: Smiley Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este mama lui Smiley și cu ce se ocupă. Ioana Maria este numele celei care i-a dat viață cântărețului, iar ocupația sa este una surprinzătoare.

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Smiley, Ioana Maria

Mama lui Smiley a fost contabilă toată viața, dar după succesul fiului său, i s-au schimbat și ei planurile de viață.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce Smiley a înființat casa de discuri HaHaHa Production, în anul 2009, aceasta a invitat-o pe mama lui să îl ajute pe partea financiară și legală și să țină contabilitatea de la noul studio de înregistrări și de la casa de discuri.

Așa că de atunci, Ioana Maria este angajata propriului său fiu, sau mai bine zis, Smiley și mama lui lucrează împreună pentru brandurile create de artist.

ADVERTISEMENT

De altfel, mama și tatăl lui Smiley dețin câte 10% din compania lui, la fel și fratele său, Filip George Maria, ce are 20%.

Smiley, declarații emoționante despre mama sa, Ioana Maria

Smiley spunea că le datorează totul părinților săi, de care este foarte apropiat. Ion și Ioana Maria, părinții lui Smiley, l-au susținut pe artist, dar nu mereu.

ADVERTISEMENT

După cum recunoștea chiar Smiley, mama și tatăl său nu au fost de acord ca el să intre în formația Simplu, alături de CRBL și ceilalți colegi, dar artistul a făcut acest lucru oricum.

Smiley, pe numele său real Andrei Maria, spune că părinții lui l-au motivat tot timpul să fie mai bun, chiar dacă ei poate au încercat să îl descurajeze să facă ceva.

ADVERTISEMENT

 “Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tată n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formația Simplu.

Probabil că asta m-a și motivat. Fără să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei”, spunea artistul într-un interviu.

Pe de altă parte, tatăl lui Smiley a lucrat ca pilot de avion în cadrul Ministerului Apărării Naționale și apoi a fost director la o fabrică din Cernica.

ADVERTISEMENT
Tags: