Life

Cine este și cu ce se ocupă nora Ancăi Țurcașiu. Andreea și Radu, fiul artistei, se iubesc de trei ani

Anca Țurcașiu a fost socră mare. Fiul ei s-a căsătorit cu Andreea, o tânără de vârsta sa. Iată cine este, de fapt, Andreea, soția fiului Ancăi Țurcașiu.
30.04.2022 | 15:56
Cine este si cu ce se ocupa nora Ancai Turcasiu Andreea si Radu fiul artistei se iubesc de trei ani
Cine este și cu ce se ocupă nora Ancăi Țurcașiu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a devenit soacră mare! Fiul ei s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Andreea. Iată cine este, de fapt, nora cântăreței.

Cine e nora Ancăi Țurcașiu. Fiul vedetei s-a căsătorit

Anca Țurcașiu este în culmea fericirii, deoarece fiul ei s-a căsătorit. Andreea este aleasa inimii lui și cea cu care vrea să își petreacă restul vieții împreună.

ADVERTISEMENT

Andreea, nora Ancăi Țurcașiu, este asistent universitar. Tânăra soție a fiului său predă la facultate, iar despre aceasta, Anca Țurcașiu are numai cuvinte de laudă.

Vedeta a spus despre nora sa că este nu numai frumoasă, dar și deșteaptă. Radu și Andreea au o relație de trei ani și locuiesc deja împreună.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit civil în ziua de joi, iar în luna septembrie ei vor avea și cununia religioasă și desigur petrecerea.

Conform declarațiilor făcute de Anca Țurcașiu, Andreea, nora sa, nu este însărcinată.

„Sunt în al nouălea cer. De astăzi, am doi copii, nu unul. Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui.

ADVERTISEMENT

O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani. Andreea este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la pedagogie și instructor de snowboard.

Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta. M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Click.

ADVERTISEMENT

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit la 23 de ani

Radu are 23 de ani și se iubește de trei ani cu Andreea, despre care a știut că este cea alături de care vrea să își facă o familie.

Artista era în culmea fericirii și a mărturisit că după căsătoria celor doi, ea are acum doi copii.

„De azi, am oficial doi copii! Andreea, Radu, m-ați făcut o mamă extrem de mândră!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT