Life

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Bordea de la America Express. Comediantul s-a îndrăgostit de zâmbetul ei

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au acceptat provocarea America Express. Deși dorul de casă își spune cuvântul însă, cei doi rezistă cu brio în competiție.
02.02.2023 | 11:44
Cine este si cu ce se ocupa sotia lui Catalin Bordea de la America Express Comediantul sa indragostit de zambetul ei
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Bordea de la America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe Cătălin Bordea, acasă îl așteaptă soția sa, Livia. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, iar nunta au făcut-o în 2019.

Cum și-a cunoscut Cătălin Bordea de la America Express soția

Cine este soția lui Cătălin Bordea și cum s-au cunoscut cei doi? Livia este din Măcin, județul Tulcea, iar de ani buni locuiește în București.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, comediantul a vorbit despre momentul în care cei doi s-au cunoscut, dar și despre cât de mult o admira de la distanță pe Livia.

Timp de aproape un an de zile, Cătălin Bordea a urmărit-o din umbră pe soția sa și recunoaște că s-a îndrăgostit de zâmbetul ei, deși în acel moment era într-o relație cu altcineva, iar la fel și ea.

ADVERTISEMENT

”Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva”, povestea la un moment dat Cătălin Bordea.

Cei doi erau prieteni pe Facebook, iar în momentul în care i-a văzut chipul, Cătălin Bordea s-a îndrăgostit pe loc.

ADVERTISEMENT

În momentul în care concurentul de la America Express a văzut că Livia a șters pozele cu iubitul său, lucrurile s-au mai calmat în mintea sa. Tânăra a venit apoi într-un loc unde el făcea stand-up și i-a zâmbit, iar el nici măcar nu știa cum să o abordeze.

Ulterior, a decis să îi trimită un mesaj, iar mai apoi cei doi au început să iasă împreună, iar mai departe vedem destul de clar ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă soția lui Cătălin Bordea

Cu ce se ocupă soția lui Cătălin Bordea? Înainte de a forma un cuplu, Livia era stewardesă și o bună perioadă de timp a locuit în Dubai.

În prezent însă, aceasta este instructor de kangoo jumps, iar marea majoritate a timpului o petrece la sala de sport, iar asta se poate vedea și în imaginile postate pe contul de socializare.

Și pentru că în orice relație există și probleme, Cătălin Bordea a fost la un pas distanță să își piardă soția. S-a întâmplat în momentul în care Cătălin Bordea și Nelu Cortea se aflau în America Latină.

Atunci, Livia a decis să plece de acasă pentru câteva zile și a locuit la o prietenă. Ulterior însă, Cătălin Bordea a reușit să o aducă acasă, iar cei doi sunt din nou împreună acum.

Menționăm faptul că, în realitate, Cătălin Bordea trebuia să facă echipă cu soția sa la America Express, însă planurile cuplului au fost date peste cap. 

ADVERTISEMENT